AJET Ajet Mülakat Sonucu Geri Dönüş Alan

Tzxlove

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, AJet'in açtığı ilanlardan herhangi birine başvurup online sınav ve yüzyüze mülakat aşamalarına gidip sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu? Ve kaç gün beklediniz? Tarih tarih yazarsanız aradaki süreyi görmüş oluruz.
Genel olarak tüm zamandan ve tüm pozisyonlardan bahsediyorum. Dönüş almamak olumsuz demek mi yoksa geç de olsa olumlu dönülebiliyor mu merak ettim.
Teşekkürler

phyliss

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben tam 1 hafta önce online ingilizce, genel yetenek ve kişilik testlerini tamamladım, henüz bir geri dönüş olmadı.ESb base tecrübeli kabin amiri ilanına başvuru yaptım, sizin durumunuz nedir?

sedenguler

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben tam 1 hafta önce online ingilizce, genel yetenek ve kişilik testlerini tamamladım, henüz bir geri dönüş olmadı.ESb base tecrübeli kabin amiri ilanına başvuru yaptım, sizin durumunuz nedir?
Merhaba dönüş var mı

OzanBey

HavaPersonel.Com
Esb tecrübeli kabin memuru ilanı için yaklaşık 1 ay önce sınavı çözmüştüm. Mülakat randevu maili yeni geldi.

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar gelir kontrol ilanı için yakın dönemde bir dönüş alan var mı?

kobrick

HavaPersonel.Com
Esb tecrübeli kabin memuru ilanı için yaklaşık 1 ay önce sınavı çözmüştüm. Mülakat randevu maili yeni geldi.
Tam tarihi hatırlıyor musunuz ben de Emniyet yönetim sistemleri ilanı için 14 ekimde sınavı çözmüştüm hala bekliyorum dönüş yapılmasını

Eray

HavaPersonel.Com
2 ay önceki ilana başvuru yapıp olumsuz dönüş aldım şimdi yeniden başvuru yaptım dönüş olur mu bi süre geçmesi gerekiyor mu

NOZ

HavaPersonel.Com
Merhaba, Aralık ayında kabin amiri mülakatına giren var mı? Aynı gün sonuç belli oluyor mu?

sedenguler

HavaPersonel.Com
Merhaba, Aralık ayında kabin amiri mülakatına giren var mı? Aynı gün sonuç belli oluyor mu?
Boy kilo İngilizce aynı gün boy kilo geçerseniz ingilİce mülakat onu da geçerseniz sözlü ye alınıyorsunuz sözlü olumlu veya olumsuz email bekleniyor

phyliss

HavaPersonel.Com
Benimde mülakatlardan geçtim esb base evrak istediler gönderdim dün yine istediler aynı evrağı sebebi ne olabilir
Evrakları yüklediniz sanırım, sağlık kontrolünden geçtiniz mi? Ben sağlık kontrolünden geçtim.Egitim tarihi bekliyorum.
Benden de tekrar evrak istediler, eğitim bölümü istedi.Temel eğitim sertifikaları, uçuş saatlerim, ilkyardım sertifikam vs...
Sanırım eğitim planlaması için istendi bu evraklar. Siz hangi aşamadasiniz?

sedenguler

HavaPersonel.Com
Evrakları yüklediniz sanırım, sağlık kontrolünden geçtiniz mi? Ben sağlık kontrolünden geçtim.Egitim tarihi bekliyorum.
Benden de tekrar evrak istediler, eğitim bölümü istedi.Temel eğitim sertifikaları, uçuş saatlerim, ilkyardım sertifikam vs...
Sanırım eğitim planlaması için istendi bu evraklar. Siz hangi aşamadasiniz?
Ben sözlüye girmiştim 15 kasımda 19 Kasım da ikametgah diploma uzun hizmet dökümü sgk istediler gönderdim 9 aralıkta tekrar göndermişler aynı evrak istemişler anlamadım yükledim tekrar

phyliss

HavaPersonel.Com
Bilemedim belki eksik bir şey kalmıştır yuklemediginiz tekrar talep etmislerdir

phyliss

HavaPersonel.Com
Ben sözlüye girmiştim 15 kasımda 19 Kasım da ikametgah diploma uzun hizmet dökümü sgk istediler gönderdim 9 aralıkta tekrar göndermişler aynı evrak istemişler anlamadım yükledim teksiyledigini

Ben sözlüye girmiştim 15 kasımda 19 Kasım da ikametgah diploma uzun hizmet dökümü sgk istediler gönderdim 9 aralıkta tekrar göndermişler aynı evrak istemişler anlamadım yükledim tekrar
Söylediğiniz evrakları benden talep ettiklerinde iş teklifide göndermişlerdi, ayrıca sağlık raporunu almami talep edip sağlık raporunu şirkete götürüp doktor ile görüşmem içinde tarih vermişlerdi.

Konuyu okuyanlar;