Ajet km mulakat sonrası dönüş almayanlar var mi ne zaman gelir acaba mail
S Skylover HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 13 3 May 2024 + - #1 Ajet km mulakat sonrası dönüş almayanlar var mi ne zaman gelir acaba mail
E ecemka Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 34 Tepkime puanı 10 3 May 2024 #2 Skylover' Alıntı: Ajet km mulakat sonrası dönüş almayanlar var mi ne zaman gelir acaba mail Genişletmek için tıkla ... mulakat nasil gecti neler soruldu acaba
Skylover' Alıntı: Ajet km mulakat sonrası dönüş almayanlar var mi ne zaman gelir acaba mail Genişletmek için tıkla ... mulakat nasil gecti neler soruldu acaba
hostesbirisii HavaPersonel.Com Mesajlar 23 Tepkime puanı 3 7 May 2024 #3 Çok iyi geçti umarım hepimiz gireriz.
E ecemka Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 34 Tepkime puanı 10 7 May 2024 #4 hostesbirisii' Alıntı: Çok iyi geçti umarım hepimiz gireriz. Genişletmek için tıkla ... guzel gecmesine sevindim neler soruldu acaba roleplayden ne sorarlar kestiremiyorum. size ne soruldu
hostesbirisii' Alıntı: Çok iyi geçti umarım hepimiz gireriz. Genişletmek için tıkla ... guzel gecmesine sevindim neler soruldu acaba roleplayden ne sorarlar kestiremiyorum. size ne soruldu
B burcak Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 52 Tepkime puanı 8 22 May 2024 #5 13 mayısta mülakatlara girdim geri dönüş alan kimse yokmuş henüz. Hayırlısı
H Hostesbirkız Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 32 Tepkime puanı 3 22 May 2024 #6 Alan varmış 6 mayıstan bir kişi sanırım hemen ertesi gün dönüş olmuş 29 mayısta da eğitim sınıfı varmış dolmuş dönüşler uzun sürecekmiş
Alan varmış 6 mayıstan bir kişi sanırım hemen ertesi gün dönüş olmuş 29 mayısta da eğitim sınıfı varmış dolmuş dönüşler uzun sürecekmiş
B burcak Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 52 Tepkime puanı 8 22 May 2024 #7 Melis budak' Alıntı: Alan varmış 6 mayıstan bir kişi sanırım hemen ertesi gün dönüş olmuş 29 mayısta da eğitim sınıfı varmış dolmuş dönüşler uzun sürecekmiş Genişletmek için tıkla ... Sanırım diyince sen bi emin olamadım emin olabilir miyiz
Melis budak' Alıntı: Alan varmış 6 mayıstan bir kişi sanırım hemen ertesi gün dönüş olmuş 29 mayısta da eğitim sınıfı varmış dolmuş dönüşler uzun sürecekmiş Genişletmek için tıkla ... Sanırım diyince sen bi emin olamadım emin olabilir miyiz
ucankedi HavaPersonel.Com Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 22 May 2024 #8 emin misiniz eğitimin 29 mayıs olduğuna, ben de eğitim için tarih bekliyorum henüz dönüş yok