AJET Ajet Muhasebe Birimimizde Çalışacak Ekip Arkadaşları Arıyoruz! İlanı

VecihiFly

HavaPersonel.Com
Merhaba, AJET Muhasebe ilanı online sınavlar sonrasında dönüş alan oldu mu?

mek01

HavaPersonel.Com
12 temmuzda sınava girdim henüz dönüş yok.

Cemre

HavaPersonel.Com
ben gelir birimine de basvurmustum ordan bugün olumsuz olarak mail geldi. bu ilan için henüz mail almadım.Bugün yarın gelir o da bence.

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben iş görüşmesi daveti aldım teams üzerinden bu ilan için benim gibi davet alan var mı burada ?

Cemre

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben iş görüşmesi daveti aldım teams üzerinden bu ilan için benim gibi davet alan var mı burada ?
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına , o kadar çok olumsuz dönüş alan okuduktan sonra otomatik redliyor diye düşünmeye başlamıştım :) . Online sınavların nasıl geçmişti genel yetenekte süre yetebilmiş miydi mesela

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına , o kadar çok olumsuz dönüş alan okuduktan sonra otomatik redliyor diye düşünmeye başlamıştım :) . Online sınavların nasıl geçmişti genel yetenekte süre yetebilmiş miydi mesela
Çok teşekkür ederim umarım olumlu dönüşler gelir yine herkes adına ☺️ iş görüşmesinin içeriği ne olacak acaba bilen varsa yanıtlayabilirse çok sevinirim

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Online sınavım ingilizce çok iyi geçmişti sayısalda da süreyi yetiştirmekte zorlandım açıkçası 6-7 sorum boş kaldı diyebilirim

VecihiFly

HavaPersonel.Com
Merhaba bende online mülakat için davet aldım ancak mülakat detayıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. :(

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Merhaba bende online mülakat için davet aldım ancak mülakat detayıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. :(
Aynı şekilde ben de ulaşamadım açıkçası biraz gerildim diyebilirim. Çünkü içeriği nedir ingilizce mülakat da dahil mi olacak pek birşey anlayamadım

saltindal

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben başka bir birim için mülakata girdim. Kendinizi tanıtmanızı ve iş tecrübelerinizi soruyorlar. Bana türkçe oldu mülakat ama bir başka arkadaşıma ingilizce olarakda cv2nizi anlatın kendinizden bahsedin gibi olmuş bilginiz olsun hazırlıklı girin mülakata.
Başarılar dilerim herkese.

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben başka bir birim için mülakata girdim. Kendinizi tanıtmanızı ve iş tecrübelerinizi soruyorlar. Bana türkçe oldu mülakat ama bir başka arkadaşıma ingilizce olarakda cv2nizi anlatın kendinizden bahsedin gibi olmuş bilginiz olsun hazırlıklı girin mülakata.
Teşekkür ederiz bilgilendirme için 😊

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Peki sorular daha spesifik mi genel olarak daha çok iş tecrübelerimize yönelik mi ilerliyor?

saltindal

HavaPersonel.Com
Peki sorular daha spesifik mi genel olarak daha çok iş tecrübelerimize yönelik mi ilerliyor?
Daha önce çalıştığım işin genel tanımını yapmamı istediler. Hangi programları kullandığımı sordular. Sektör tecrübem üzerine konuştuk. Rahat olun zaten sınavları geçtik bilgi ölçmüyorlar sadece işe yatkınlığınızı ve kendinizi ifade etme tarzınıza odaklanıyorlar (benim düşüncem bu yönde )
Rahat olun ve mülakat öncesinde ayna karşısına geçip kendinizi kendinize anlatın ben hep bu yöntemi kullanırım nacizane tavsiyem olsun :)

Cemre

HavaPersonel.Com
Ben hala olumlu-olumsuz dönüş almadım. Olumsuz dönüş alan var mı?

VecihiFly

HavaPersonel.Com
Ben online mülakata girdim. 1 ay içinde olumlu olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatta iş tecrübeleriminden yaptığım işlerden bahsettim.

Cemre

HavaPersonel.Com
Ben online mülakata girdim. 1 ay içinde olumlu olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler. Mülakatta iş tecrübeleriminden yaptığım işlerden bahsettim.
Sevindim hayırlısı olsun artık ,kaç dakika sürdü peki? İngilizce bilgisi vs soruldu mu muhasebe ile ilgili özellikle odaklandıkları bir bölüm var mıydı ? Sizin şuanki mesleğiniz nedir ? Üst üste çok sordum sanırım da :))

VecihiFly

HavaPersonel.Com
Merhaba, özellikle sormadılar. 30 dakıkaya yakın sürdü. Anlat dediler kronolojik olarak bende anlattım yaptıgım işleri vs. İngilizce olmadı. Mali Müşavirim.

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Sevindim hayırlısı olsun artık ,kaç dakika sürdü peki? İngilizce bilgisi vs soruldu mu muhasebe ile ilgili özellikle odaklandıkları bir bölüm var mıydı ? Sizin şuanki mesleğiniz nedir ? Üst üste çok sordum sanırım da :))
Ben de cuma günü online mülakata girdim. Mülakatın çok ortalarında ve alakasız bir yerinde ingilizce soru soruldu bana da haberiniz olsun ☺️

Konuyu okuyanlar;