ben gelir birimine de basvurmustum ordan bugün olumsuz olarak mail geldi. bu ilan için henüz mail almadım.Bugün yarın gelir o da bence.

Arkadaşlar ben iş görüşmesi daveti aldım teams üzerinden bu ilan için benim gibi davet alan var mı burada ?

Arkadaşlar ben iş görüşmesi daveti aldım teams üzerinden bu ilan için benim gibi davet alan var mı burada ?
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına , o kadar çok olumsuz dönüş alan okuduktan sonra otomatik redliyor diye düşünmeye başlamıştım :) . Online sınavların nasıl geçmişti genel yetenekte süre yetebilmiş miydi mesela

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına , o kadar çok olumsuz dönüş alan okuduktan sonra otomatik redliyor diye düşünmeye başlamıştım :) . Online sınavların nasıl geçmişti genel yetenekte süre yetebilmiş miydi mesela
Çok teşekkür ederim umarım olumlu dönüşler gelir yine herkes adına ☺️ iş görüşmesinin içeriği ne olacak acaba bilen varsa yanıtlayabilirse çok sevinirim

Online sınavım ingilizce çok iyi geçmişti sayısalda da süreyi yetiştirmekte zorlandım açıkçası 6-7 sorum boş kaldı diyebilirim

Merhaba bende online mülakat için davet aldım ancak mülakat detayıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. :(

Arkadaşlar ben başka bir birim için mülakata girdim. Kendinizi tanıtmanızı ve iş tecrübelerinizi soruyorlar. Bana türkçe oldu mülakat ama bir başka arkadaşıma ingilizce olarakda cv2nizi anlatın kendinizden bahsedin gibi olmuş bilginiz olsun hazırlıklı girin mülakata.
Başarılar dilerim herkese.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.