AJET Ajet Mayıs Mülakatı Sonuçları

• Konbuyu başlatan gizlii7
  • Başlangıç tarihi
T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
anladımm ama sanmıyorum aynı şekilde sorular geleceğini, bana kendini tanıt ve hangi ülkelere gitmek istersin diye sorulmuştu mühendislik için bence farklı olabilir yanlış bilgi de vermeyeyim
isterseniz diğer formlara bakabilirsiniz, bu konuda illaki bir bilgi vardır

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
Ben bu hafta İngilizce mülakata gireceğim sizlerde nasıl sorular soruldu çok zorladılar mı spesifik sorular soruldu mu ya da sadece genel bir tanıma mülakatı mı yapıldı biraz aydınlatır mısınız?
3 dakika sana soru soruyor en sevdiğin renk ne kedin köpeğin var mı falan havadaan sudan

B

Bbbbrn

HavaPersonel.Com
Mayısta mülakat olan grup musunuz siz bu sağlık raporu olayı nedir ben öyle bir şey görmedim hiç

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Mayısta mülakat olan grup musunuz siz bu sağlık raporu olayı nedir ben öyle bir şey görmedim hiç
mülakat sonucun olumlu gelirse firma senden sağlık raporu istiyor, havacılık onaylı bi hastaneye gidip testlerini yaptırıp raporu alıyorsun sonra da firmaya teslim ediyorsun onlar da rapora göre geçtin mi elendin mi mail atıyorlar sonrasında eğitim planlaması işte

S

Seli12

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 16 mayıs için mülakata girenler herhangi bir olumlu dönüş aldı mı? Genel de tarihler 14-15 +ve 8 diye gördüm

B

Bbbbrn

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 16 mayıs için mülakata girenler herhangi bir olumlu dönüş aldı mı? Genel de tarihler 14-15 +ve 8 diye gördüm
Ben 16 mayısta girdim ama dönüş yapmadılar. Ajet yurt dışı uçuşlarına hala başlamadı diye biliyorum biraz geç dönecek olabilirler mi?

S

Seli12

HavaPersonel.Com
İhtimal var ama donenlere neye göre dönüş yaptılar o halde? Yani benim anlayamadıgim bu dönüşün sağlanmamasi olumsuz olarak mı algilanmali? Çünkü çok karışık gidiyor

Konuyu okuyanlar;