AJET Ajet Mayıs Mülakatı Sonuçları

• Konbuyu başlatan gizlii7
  • Başlangıç tarihi
G

gizlii7

HavaPersonel.Com
haftaya dönüşlerin devam etmesi düşüncesindeyim ben. Yani mantık olarak eğer olumlu dönüş almamışsak olumsuz da almadık demek ki devam ediyor hala. Bir şeyleri ayarlıyor olabilirler
Aynen öyle. Ve çoğunlukta olumlu yanıtlar geliyor. Kendinizi sağlık raporu için hazırlamalısınız, spor yapın kan akışınızı güçlendirin ve bol bol kuruyemiş tüketin 🫠

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
E nabız da tanı gizleme olayı var ya hani acaba gizlenee dahi onlar bunu görebiliyor mu
Bunu bilmiyorum, sanırım görmeyecekler çünkü bizim iznimiz olmadan göremezler diye düşünüyorum. Deneyelim ve görelim derim.

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
Ya ben 2015 de sınav stresi için gitmiştim doktor bana basit bi ilaç vermişti hatta ilacı tam bitirmemiştim bile bunu da sorun ediyorlar mı acaba

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
öyle yazmıştı birkaç kişi buraya daha önce thy mülakatında da bu yüzden elenenler olmuş
İnanmıyorum o zaman doktora danışalım veya internetten araştıralım. Eskiden kırılmış kemik sağlık raporunda sıkıntı çıkarır mı? Diye.

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
Ya ben 2015 de sınav stresi için gitmiştim doktor bana basit bi ilaç vermişti hatta ilacı tam bitirmemiştim bile bunu da sorun ediyorlar mı acaba
9 sene olmuş hala devam ettiğin bir ilaç mı?

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
İnanmıyorum o zaman doktora danışalım veya internetten araştıralım. Eskiden kırılmış kemik sağlık raporunda sıkıntı çıkarır mı? Diye.
ajet sağlık koşullarında kırık için ameliyat olunmadıysa sorun olmadığı yazıyordu, benim eliyorlar dediğim konu e nabızda tanı gizlemek birisiyle konuşmuştum bu konu hakkında ne olursa olsun gizleme çünkü görüyorlar demişti

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
ayrıca biz aynı zamanda onların hekimleri tarafından da muayeneye alınmayacak mıyız. Devam eden bi sıkıntı varsa zaten kendileri orada görüp anlayabilirler bi engel var mı yok mu. Yani e nabıza göre mi sadece gidiyorlar önemli olan şey sıkıntının halen var olup olmaması değil midir

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
ayrıca biz aynı zamanda onların hekimleri tarafından da muayeneye alınmayacak mıyız. Devam eden bi sıkıntı varsa zaten kendileri orada görüp anlayabilirler bi engel var mı yok mu. Yani e nabıza göre mi sadece gidiyorlar önemli olan şey sıkıntının halen var olup olmaması değil midir
bence de dediğin gibidir inşallah tüm süreç olumlu olur, sağlık raporu da ucuz bir şey değil maalesef :(

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
Çok haklısın, saklayacak bir şey yok. Onlar karar verecekler

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
bence de dediğin gibidir inşallah tüm süreç olumlu olur, sağlık raporu da ucuz bir şey değil maalesef :(
Hastanede tahlilleriniz çıkar sonra da onları toplayıp sağlık raporu alırsınız. Az önce Sağlık raporu veren bir hastane ile konuştum. Fiziksel tarama testi nde her şeyi not düşüyorlar. Firma sorun etmezse olumlu şekilde geçebiliriz

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
Olumlu yanıtını aldığımızda sağlık testi biraz daha stresli geçiyor ama daha hızlı yanıt verecekler

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
Hastanede tahlilleriniz çıkar sonra da onları toplayıp sağlık raporu alırsınız. Az önce Sağlık raporu veren bir hastane ile konuştum. Fiziksel tarama testi nde her şeyi not düşüyorlar. Firma sorun etmezse olumlu şekilde geçebiliriz
Nasıl tam anlayamadım

Konuyu okuyanlar;