AJET Ajet Mayıs Mülakatı Sonuçları

• Konbuyu başlatan gizlii7
  • Başlangıç tarihi
G

gizlii7

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, merhaba.
Ben 15 Mayıs saat 9:30 'da mülakata girdim.
Mülakatımdan çok emindim, 7-14 gün içerisinde olumlu-olumsuz mail gelebileceğini söylendi fakat henüz geri dönüş alamadım.
İçeriden benimle birlikte mülakata katılan birkaç tane kız arkadaşın numaralarını aldım. Onları aradım, onlar da hala mail bekliyorlar benim gibi.
Olumlu sonuç gelenleri de gördüm, çoğu kişiye gelmiş, olumsuz sonuç gelenleri de gördüm. Bana hala haber gelmedi, kendimden gerçekten emindim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım ister istemez.
Sizlerde haber var mı? Beklerken neler yapıyorsunuz? Bilginiz varsa paylaşın lütfen.

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, merhaba.
Mülakatımdan çok emindim, 7-14 gün içerisinde olumlu-olumsuz mail gelebileceğini söylendi fakat henüz geri dönüş alamadım.
İçeriden benimle birlikte mülakata katılan birkaç tane kız arkadaşın numaralarını aldım. Onları aradım, onlar da hala mail bekliyorlar benim gibi.
Olumlu sonuç gelenleri de gördüm, çoğu kişiye gelmiş, olumsuz sonuç gelenleri de gördüm. Bana hala haber gelmedi, kendimden gerçekten emindim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım ister istemez.
Sizlerde haber var mı? Beklerken neler yapıyorsunuz? Bilginiz varsa paylaşın lütfen.
Olumsuz dönüş alan olmuş mu?

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, merhaba.
ben de 14 mayısta girdim ve hâlâ bekliyorum şu ana kadar olumsuz dönüş alan hiç duymamıştım ama artık ben de bu kadar süredir beklediğim için olumsuz olduğunu düşünüyorum:(

E

Elif altınay

HavaPersonel.Com
Ben de 15 mayısta girdim hiç dönüş olmadı 🤦🏽‍♀️

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
ben de 14 mayısta girdim ve hâlâ bekliyorum şu ana kadar olumsuz dönüş alan hiç duymamıştım ama artık ben de bu kadar süredir beklediğim için olumsuz olduğunu düşünüyorum:(
Çoğu kişi olumlu almış, mülakatta 3 tane firma vardı. Beklemekten başka çaremiz yok, isterseniz birbirimize ulaşıp sonuçları bekleyelim.

F

Fly

HavaPersonel.Com
Sabrederken neler yapıyorsun? Zaman geçirebiliyor musun? Ben çok şey yaptım ama zaman ilerledikçe, daha çok sabırsızlanıyorum.
İnanın bende aynı sizin gibiyim zaman geçmiyor sanki durdu🤦🏼‍♀️ Umarım bugün hepimize güzel haber gelir🙏🏻 Benim 3haftayı geçti hala dönüş yok😞

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Çoğu kişi olumlu almış, mülakatta 3 tane firma vardı. Beklemekten başka çaremiz yok, isterseniz birbirimize ulaşıp sonuçları bekleyelim.
çok iyi olur haberleşiriz en azından, 3 firma derken anlamadım?

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
çok iyi olur haberleşiriz en azından, 3 firma derken anlamadım?
Ajet ile birlikte ayreten kiralama acenteleri de varmış, hostes kiralıyorlar yani. Sadece 1 uçakta çalışmıcağz. Başka uçuş olursa oraya da alabilecekler yani.

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
İnanın bende aynı sizin gibiyim zaman geçmiyor sanki durdu🤦🏼‍♀️ Umarım bugün hepimize güzel haber gelir🙏🏻 Benim 3haftayı geçti hala dönüş yok😞
@betusskc0 instagram hesabım, birlikte zamanı atlatalım.

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Kanda çıkan eksiklik veya herhangi bir sağlık sıkıntısı olabilir
yaa cidden mi bende d vitamini falan çok düşük ayrıca bileğimde de kırık vardı şu an iyi ama sorun olur mu acaba

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
Sağlık aşaması da sıkıntılı yanii

G

gizlii7

HavaPersonel.Com
yaa cidden mi bende d vitamini falan çok düşük ayrıca bileğimde de kırık vardı şu an iyi ama sorun olur mu acaba
Sağlık raporu nu araştır, sağlık raporunda testlerin adı mevcut, en fazla 7 8 taneler. Şimdiden gidip yaptırsan uyumlu mu değil mi öğrenirsin, sağlık raporu istenene kadar kendini geliştirmiş olursun. Şok ta kuru kayısı ve kuru üzüm satılıyor kanı aşırı yükseltiyor 4 5 günde. Ne kadar yesen o kadar iyi, şiddetle tavsiye ederim. (Kan testinden geçemeyeceğine endişe edenler için tavsiyem!!)

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
haftaya dönüşlerin devam etmesi düşüncesindeyim ben. Yani mantık olarak eğer olumlu dönüş almamışsak olumsuz da almadık demek ki devam ediyor hala. Bir şeyleri ayarlıyor olabilirler

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
E nabız da tanı gizleme olayı var ya hani acaba gizlenee dahi onlar bunu görebiliyor mu

Konuyu okuyanlar;