gizlii7

Üye
31 May 2024
29
2
0
Arkadaşlar, merhaba.
Ben 15 Mayıs saat 9:30 'da mülakata girdim.
Mülakatımdan çok emindim, 7-14 gün içerisinde olumlu-olumsuz mail gelebileceğini söylendi fakat henüz geri dönüş alamadım.
İçeriden benimle birlikte mülakata katılan birkaç tane kız arkadaşın numaralarını aldım. Onları aradım, onlar da hala mail bekliyorlar benim gibi.
Olumlu sonuç gelenleri de gördüm, çoğu kişiye gelmiş, olumsuz sonuç gelenleri de gördüm. Bana hala haber gelmedi, kendimden gerçekten emindim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım ister istemez.
Sizlerde haber var mı? Beklerken neler yapıyorsunuz? Bilginiz varsa paylaşın lütfen.

Arkadaşlar, merhaba.
Mülakatımdan çok emindim, 7-14 gün içerisinde olumlu-olumsuz mail gelebileceğini söylendi fakat henüz geri dönüş alamadım.
İçeriden benimle birlikte mülakata katılan birkaç tane kız arkadaşın numaralarını aldım. Onları aradım, onlar da hala mail bekliyorlar benim gibi.
Olumlu sonuç gelenleri de gördüm, çoğu kişiye gelmiş, olumsuz sonuç gelenleri de gördüm. Bana hala haber gelmedi, kendimden gerçekten emindim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım ister istemez.
Sizlerde haber var mı? Beklerken neler yapıyorsunuz? Bilginiz varsa paylaşın lütfen.
Olumsuz dönüş alan olmuş mu?

Arkadaşlar, merhaba.
ben de 14 mayısta girdim ve hâlâ bekliyorum şu ana kadar olumsuz dönüş alan hiç duymamıştım ama artık ben de bu kadar süredir beklediğim için olumsuz olduğunu düşünüyorum:(

ben de 14 mayısta girdim ve hâlâ bekliyorum şu ana kadar olumsuz dönüş alan hiç duymamıştım ama artık ben de bu kadar süredir beklediğim için olumsuz olduğunu düşünüyorum:(
Çoğu kişi olumlu almış, mülakatta 3 tane firma vardı. Beklemekten başka çaremiz yok, isterseniz birbirimize ulaşıp sonuçları bekleyelim.

Sabrederken neler yapıyorsun? Zaman geçirebiliyor musun? Ben çok şey yaptım ama zaman ilerledikçe, daha çok sabırsızlanıyorum.
İnanın bende aynı sizin gibiyim zaman geçmiyor sanki durdu🤦🏼‍♀️ Umarım bugün hepimize güzel haber gelir🙏🏻 Benim 3haftayı geçti hala dönüş yok😞

• Like
Tepkiler: gizlii7

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.