Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AJETAjet Mayıs Ayında Açılan Yeni Mezun Sayısal-Sosyal Bilimler Ilanı Hk.
Arkadaşlar birim mülakatına girdiyseniz ve olumsuz dönüş almadıysanız muhtemelen sizin önünüzde adaylar vardır, onlardan gelecek cevabı bekliyorlardır. Ben işe girdikten sonra öğrendim ki benden önce teklif yapılan olmuş kabul etmeyince bana teklif yapmışlar
Arkadaşlar birim mülakatına girdiyseniz ve olumsuz dönüş almadıysanız muhtemelen sizin önünüzde adaylar vardır, onlardan gelecek cevabı bekliyorlardır. Ben işe girdikten sonra öğrendim ki benden önce teklif yapılan olmuş kabul etmeyince bana teklif yapmışlar
Bana tanıdıksız giriliyor mu, bu konuda bilgi verebilir misiniz. Bir arkadaşım ilanları göstermelik açıyorlar işe girecekler belli boşuna başvurma dedi.Doğru veya yanlış bilemem tabiki.
Bana tanıdıksız giriliyor mu, bu konuda bilgi verebilir misiniz. Bir arkadaşım ilanları göstermelik açıyorlar işe girecekler belli boşuna başvurma dedi.Doğru veya yanlış bilemem tabiki.
Ben tanıdıksız girdim ya, yeni mezun alımlarında tanıdığa çok bakmıyorlar. He daha önce Thy'de staj yapmıştır adamı tanıyorlardır onun avantajı olabilir belki, o yüzden arkadaşının dediği çok doğru değil.
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun belki başlayanlar sayısal bılımler ılanıyla girenlerdir o ilan üzerinden girdiğini yazan olmadı konu başlığına. Mülakata giren bırı vardı o da kullanıcı silindi görünüyor.