AJET Ajet Mayıs Ayında Açılan Yeni Mezun Sayısal-Sosyal Bilimler Ilanı Hk.

• Konbuyu başlatan cadettopilotto
  • Başlangıç tarihi
C

cadettopilotto

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mayıs ayında birçok kişi mülakata girdik sonrasında birim mülakatına da girdik konuyla alakalı geri dönüş alan teklif maili alan var mı

G

garfield97

HavaPersonel.Com
Birim mülakatına ne zaman girdiniz ?

N

NedStark

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mayıs ayında birçok kişi mülakata girdik sonrasında birim mülakatına da girdik konuyla alakalı geri dönüş alan teklif maili alan var mı
Arkadaşlar birim mülakatına girdiyseniz ve olumsuz dönüş almadıysanız muhtemelen sizin önünüzde adaylar vardır, onlardan gelecek cevabı bekliyorlardır. Ben işe girdikten sonra öğrendim ki benden önce teklif yapılan olmuş kabul etmeyince bana teklif yapmışlar :D

A

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar birim mülakatına girdiyseniz ve olumsuz dönüş almadıysanız muhtemelen sizin önünüzde adaylar vardır, onlardan gelecek cevabı bekliyorlardır. Ben işe girdikten sonra öğrendim ki benden önce teklif yapılan olmuş kabul etmeyince bana teklif yapmışlar :D
Merhabalar, gelir kontrol departmanında göreve başlayanlar oldu mu biliyor musunuz? Çok uzun zamandır bekliyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

G

garfield97

HavaPersonel.Com
Bana tanıdıksız giriliyor mu, bu konuda bilgi verebilir misiniz. Bir arkadaşım ilanları göstermelik açıyorlar işe girecekler belli boşuna başvurma dedi.Doğru veya yanlış bilemem tabiki.

N

NedStark

HavaPersonel.Com
Merhabalar, gelir kontrol departmanında göreve başlayanlar oldu mu biliyor musunuz? Çok uzun zamandır bekliyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Gelir yönetimde başlayan oldu diye biliyorum, gelir kontrol ayrıysa onu bilmiyorum.

G

garfield97

HavaPersonel.Com
Gelir yönetimde başlayan oldu diye biliyorum, gelir kontrol ayrıysa onu bilmiyorum.
Anladım, süreçler biraz yavaş ilerliyor sanırım. Hayırlısı olsun, olumlu cevap gelmedi ama olumsuz da gelmedi sonuçta.

N

NedStark

HavaPersonel.Com
Bana tanıdıksız giriliyor mu, bu konuda bilgi verebilir misiniz. Bir arkadaşım ilanları göstermelik açıyorlar işe girecekler belli boşuna başvurma dedi.Doğru veya yanlış bilemem tabiki.
Ben tanıdıksız girdim ya, yeni mezun alımlarında tanıdığa çok bakmıyorlar. He daha önce Thy'de staj yapmıştır adamı tanıyorlardır onun avantajı olabilir belki, o yüzden arkadaşının dediği çok doğru değil.

A

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Anladım, süreçler biraz yavaş ilerliyor sanırım. Hayırlısı olsun, olumlu cevap gelmedi ama olumsuz da gelmedi sonuçta.
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun🙏 belki başlayanlar sayısal bılımler ılanıyla girenlerdir o ilan üzerinden girdiğini yazan olmadı konu başlığına. Mülakata giren bırı vardı o da kullanıcı silindi görünüyor.

C

cadettopilotto

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şartlarla alakalı bilgisi olan var mı ayrıca dönüş alan yakın zamanda birisi yazabilir mi

Konuyu okuyanlar;