AJET Ajet Mail Gelmedi

• Konbuyu başlatan ayseeaakssu
  • Başlangıç tarihi
A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
online ingilizce sınav sonucu mail ile geri dönüş yapılmış.Mail alamayanlar olumsuz mu oluyor?

admin

admin

Admin
Moderatör
Hayır. Belki mülakat planlaması bu şekildedir. Olumsuz mailini görmeden olumsuz denilemez.

S

Seda

HavaPersonel.Com
Hayır. Belki mülakat planlaması bu şekildedir. Olumsuz mailini görmeden olumsuz denilemez.
belki de bugun olumlular yarın ise olumsuzlar iletildi bana da gelmedi ve olumsuz mail gelen olmamış

E

ecemka

HavaPersonel.Com
sirayla olumlular gonderiliyodur bence onceki alimlardaki gibi. hemen umutsuzluga kapilmayalim

A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
hiç sonradan mail alıp olumlu oldu mu acaba

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
herkesi aynı gün çağıramazlar sonuçta belki cumartesi günü de bir sonraki hafta için mülakata çağıracaklar bekleyip görücez

S

Seda

HavaPersonel.Com
herkesi aynı gün çağıramazlar sonuçta belki cumartesi günü de bir sonraki hafta için mülakata çağıracaklar bekleyip görücez
geçen sene olumlu ve olumsuz mailler aynı gün geldi bu sene nasıl olur bilmiyorum bakalım görücez

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
bugün bir dönüş oldu mu

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
geçen sene olumlu ve olumsuz mailler aynı gün geldi bu sene nasıl olur bilmiyorum bakalım görücez
olumsuz gelmedi şu an kimseye demek ki gecen seneki gibi değil ama belki olumluları çağırdılar olumsuzlara da sonra dönüş yapıcaklar

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
keşke herkese aynı ands atsalar ds olumlu ya ds olumsuz diyr kimse de bu kadar strese girmese ya da bi tarih verseler 3 gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapılacaktır gibi biz de ona göre beklesek

E

ecemka

HavaPersonel.Com
peki henuz mail gelmeyenler online sinava verilen tarih araliginda hangi gunde girmistiniz? ben 2. gununde girdim hala bekliyorum.

S

Seda

HavaPersonel.Com
peki henuz mail gelmeyenler online sinava verilen tarih araliginda hangi gunde girmistiniz? ben 2. gununde girdim hala bekliyorum.
ben çarşamba günü girdim ama sonradan süreyi uzattılar yeni girecek olanlarla bir mail atılcak olabilir mi

E

ecemka

HavaPersonel.Com
ben çarşamba günü girdim ama sonradan süreyi uzattılar yeni girecek olanlarla bir mail atılcak olabilir mi
sanmiyorum eger oyle olsaydi olumlu maili kimseye gitmezdi. ben de carsamba girdim. bence ilk gunu girenlerden atmaya basliyolar olumlu mailleri bugun yarin gelecektir bize de eger olumlu ise

A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
bana pazartesi akşam 9da sms geldi 2 saat sonra akşam 11de de sınava girdim hala bir mail sms gelmedi

D

ddduuu

HavaPersonel.Com
gelir mi acaba ya benim biraz umudum kalmadı galiba
yani ingilizce kısmı güzel geçmişti ama genel yetenek biraz sıkıntılıydı yapabildiklerimi yaptım ama sürem yetişmedi öyle bir sorun yaşadım yani

Konuyu okuyanlar;