A
ayseeaakssu
HavaPersonel.Com
online ingilizce sınav sonucu mail ile geri dönüş yapılmış.Mail alamayanlar olumsuz mu oluyor?
belki de bugun olumlular yarın ise olumsuzlar iletildi bana da gelmedi ve olumsuz mail gelen olmamışHayır. Belki mülakat planlaması bu şekildedir. Olumsuz mailini görmeden olumsuz denilemez.
umarım öyledir eskiden böyle olduysa çağrılırız umarımsirayla olumlular gonderiliyodur bence onceki alimlardaki gibi. hemen umutsuzluga kapilmayalim
geçen sene olumlu ve olumsuz mailler aynı gün geldi bu sene nasıl olur bilmiyorum bakalım görücezherkesi aynı gün çağıramazlar sonuçta belki cumartesi günü de bir sonraki hafta için mülakata çağıracaklar bekleyip görücez
olumsuz gelmedi şu an kimseye demek ki gecen seneki gibi değil ama belki olumluları çağırdılar olumsuzlara da sonra dönüş yapıcaklargeçen sene olumlu ve olumsuz mailler aynı gün geldi bu sene nasıl olur bilmiyorum bakalım görücez
bana bir dönüş olmadıbugün bir dönüş oldu mu
ben çarşamba günü girdim ama sonradan süreyi uzattılar yeni girecek olanlarla bir mail atılcak olabilir mipeki henuz mail gelmeyenler online sinava verilen tarih araliginda hangi gunde girmistiniz? ben 2. gununde girdim hala bekliyorum.
ben de çarşamba günü girmiştimpeki henuz mail gelmeyenler online sinava verilen tarih araliginda hangi gunde girmistiniz? ben 2. gununde girdim hala bekliyorum.
sanmiyorum eger oyle olsaydi olumlu maili kimseye gitmezdi. ben de carsamba girdim. bence ilk gunu girenlerden atmaya basliyolar olumlu mailleri bugun yarin gelecektir bize de eger olumlu iseben çarşamba günü girdim ama sonradan süreyi uzattılar yeni girecek olanlarla bir mail atılcak olabilir mi
mailler pazartesi gelir sanırım bugünde gelmediğine görebana pazartesi akşam 9da sms geldi 2 saat sonra akşam 11de de sınava girdim hala bir mail sms gelmedi
gelir mi acaba ya benim biraz umudum kalmadı galibamailler pazartesi gelir sanırım bugünde gelmediğine göre
yani ingilizce kısmı güzel geçmişti ama genel yetenek biraz sıkıntılıydı yapabildiklerimi yaptım ama sürem yetişmedi öyle bir sorun yaşadım yanigelir mi acaba ya benim biraz umudum kalmadı galiba