AJET Ajet Maaş Ve Yan Haklar Hk.

• Konbuyu başlatan Üye silindi 9496
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 9496

Merhabalar,
Ajet yan haklar ve maaş hakkında bilgi verebilir misiniz?
Örneğin 3 ayda bir çift maaş politikaları var mı ?

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com

nilyy

HavaPersonel.Com
Merhabalar,
Ajet yan haklar ve maaş hakkında bilgi verebilir misiniz?
Örneğin 3 ayda bir çift maaş politikaları var mı ?
Merhaba,

Ajet'in şu anda çift maaş politikası yok, ama ben ilerleyen süreçte olacağını düşünüyorum. Sağlık sigortası var, Ajet'te %80 indirimli bilet alabiliyorsunuz. Siz, eşiniz ,çocuklarınız, anne baba kardeş.( Kardeşlerin evlilik durumuyla ilgili bir detay var mı bilmiyorum ) thy'da ced bilet hakkınız var.

Ü

Üye silindi 9496

Merhaba,

Ajet'in şu anda çift maaş politikası yok, ama ben ilerleyen süreçte olacağını düşünüyorum. Sağlık sigortası var, Ajet'te %80 indirimli bilet alabiliyorsunuz. Siz, eşiniz ,çocuklarınız, anne baba kardeş.( Kardeşlerin evlilik durumuyla ilgili bir detay var mı bilmiyorum ) thy'da ced bilet hakkınız var.
Merhaba, bilgi için çok teşekkür ederim. Peki maaş konusunda ortalama ne kadar maaş veriyolar bilginiz var mı?

takintili

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Merhaba
Çift maaş olması lazım. Eminmisiniz?

nilyy

HavaPersonel.Com
Merhaba, bilgi için çok teşekkür ederim. Peki maaş konusunda ortalama ne kadar maaş veriyolar bilginiz var mı?
Rica ederim,. Maaş konusunu açık açık kimseye sormadım. Şu şekilde olduğunu duydum sadece. Pozisyona göre maaşlar alınıyor, birime göre değişmiyor. Örneğin, Uzman yrd. sanırım 60.000 bandında bir maaş alıyor. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü TSS tarafında maaş skalaları daha düşük aynı pozisyonlar için. TSS'de A'jet'e destek veren ekipler var. Aslında daha düşük ücretle destek personel alınan bir kuruluş. Tabii ki bu fiyatlar için kesindir diyemem ama duyduğum ve anladığım kadarıyla bu şekilde.

Ü

Üye silindi 9496

Rica ederim,. Maaş konusunu açık açık kimseye sormadım. Şu şekilde olduğunu duydum sadece. Pozisyona göre maaşlar alınıyor, birime göre değişmiyor. Örneğin, Uzman yrd. sanırım 60.000 bandında bir maaş alıyor. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü TSS tarafında maaş skalaları daha düşük aynı pozisyonlar için. TSS'de A'jet'e destek veren ekipler var. Aslında daha düşük ücretle destek personel alınan bir kuruluş. Tabii ki bu fiyatlar için kesindir diyemem ama duyduğum ve anladığım kadarıyla bu şekilde.
60 bin brüt mü net ücret mi peki bilginiz var mı?

hypatia

HavaPersonel.Com
merhaba, ajette uzman yrd. insan kaynaklarında çalışan mı oluyor? kabin için bilginiz var mı?

OzanBey

HavaPersonel.Com
@admin en son şu görseli paylaşmıştın. Acaba güncelleme var mı? Arada zam yapılmış sanırım. Son tekliflerle ilgili bilgin var mı?

img_20240213_122835-jpg.170

Konuyu okuyanlar;