AJET Ajet Kurul 19 Mart Adayları Yanıt

• Konbuyu başlatan An Aviation Enthusiastic
  • Başlangıç tarihi
An Aviation Enthusiastic

An Aviation Enthusiastic

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ret aldım. 🥲

An Aviation Enthusiastic

An Aviation Enthusiastic

Ben de ret aldım, yazdım ama hangi aşamada yetersiz olduğumu. Benim mülakatım şahane geçmişti. ****** yetersiz desenize bize
Benim de oldukça iyi geçmişti, ya benden çok daha iyi abiler ablalar vardı ya da diğer seçenek... 😂😂

H

havacı tutkunu

Benim de oldukça iyi geçmişti, ya benden çok daha iyi abiler ablalar vardı ya da diğer seçenek... 😂😂
Diğer seçenek kardeşim, benim mülakatım da sohbet havasına geçtik nerdeyse her şey mükemmeldi. İngilizceden geçipte bu aşamada elemek gerçekten insanın bütün hevesini kırıyor

ayusufg

ayusufg

HavaPersonel.Com
24 martta katılmıştım az önce olumsuz maili aldım. çok şaşkınım çünkü benim için çok güzel bir kuruldu. hatta çıktıktan sonra kabin memuru arkadaşlarıma bana sorulan soruları ve verdiğim cevapları anlattım hepsi beni tebrik etti doğru cevap vermişsin diye. hatta o sırada olan davranışlarımı mimiklerimi bile anlattım. sağlık olsun :/

F

Furkan0412

HavaPersonel.Com
aynı şekilde ben de ret aldım.

havacıadayı

havacıadayı

Arkadaşlar hepiniz bugün mü aldınız sonuç bana hala bir şey gelmedi

ayusufg

ayusufg

HavaPersonel.Com
thy'de yeterli alım olduğu için ajete yönlendirilenler vardı. acaba onların etkisi olabilir mi olumsuz almamızda

B

burakben16

HavaPersonel.Com
thy'de yeterli alım olduğu için ajete yönlendirilenler vardı. acaba onların etkisi olabilir mi olumsuz almamızda
Muhtemelen vardır, kontenjan artımı yapmamıştır ajet ve thyde başarılı olan adaylarla birlikte havuz artmış ve kriterler yükselmiştir. Ben de nisanda girdim kurula, dönüş bekliyorum hala.

K

kollamal

ben thy yönlendirmesiyle başvurdum ilana ama henüz bi dönüş alamadım, muhtemelen öncelikleri çok başka kriter olarak

Konuyu okuyanlar;