An Aviation Enthusiastic
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ret aldım. 

Ben de ret aldım, yazdım ama hangi aşamada yetersiz olduğumu. Benim mülakatım şahane geçmişti. ****** yetersiz desenize bizeRet aldım.![]()
Benim de oldukça iyi geçmişti, ya benden çok daha iyi abiler ablalar vardı ya da diğer seçenek...Ben de ret aldım, yazdım ama hangi aşamada yetersiz olduğumu. Benim mülakatım şahane geçmişti. ****** yetersiz desenize bize
Diğer seçenek kardeşim, benim mülakatım da sohbet havasına geçtik nerdeyse her şey mükemmeldi. İngilizceden geçipte bu aşamada elemek gerçekten insanın bütün hevesini kırıyorBenim de oldukça iyi geçmişti, ya benden çok daha iyi abiler ablalar vardı ya da diğer seçenek...![]()
bana daha sınav sonucu bile gelmedi, büyük ihtimalle olumsuz gelecek kontenjan dolduğu için
ya bana neden gelmedi 1 aydır bekliyorum mail de attım dönücez dediler ama yokBana sınav sonucu olumsuz geldi bugün güzel geçmesine rağmen
Muhtemelen vardır, kontenjan artımı yapmamıştır ajet ve thyde başarılı olan adaylarla birlikte havuz artmış ve kriterler yükselmiştir. Ben de nisanda girdim kurula, dönüş bekliyorum hala.thy'de yeterli alım olduğu için ajete yönlendirilenler vardı. acaba onların etkisi olabilir mi olumsuz almamızda
ne gibi önceliklerben thy yönlendirmesiyle başvurdum ilana ama henüz bi dönüş alamadım, muhtemelen öncelikleri çok başka kriter olarak