Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer seçenek kardeşim, benim mülakatım da sohbet havasına geçtik nerdeyse her şey mükemmeldi. İngilizceden geçipte bu aşamada elemek gerçekten insanın bütün hevesini kırıyor
24 martta katılmıştım az önce olumsuz maili aldım. çok şaşkınım çünkü benim için çok güzel bir kuruldu. hatta çıktıktan sonra kabin memuru arkadaşlarıma bana sorulan soruları ve verdiğim cevapları anlattım hepsi beni tebrik etti doğru cevap vermişsin diye. hatta o sırada olan davranışlarımı mimiklerimi bile anlattım. sağlık olsun :/
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.