S
shruramon
HavaPersonel.Com
Sanırım şu ana kadar sabah gruplarına dönüş olmuş. Bunun dışında dönüş alan oldu mu?
Öyle bi sınırlama yok, ben de sabah grubuydum fakat hiçbir dönüş almadım henüzSanırım şu ana kadar sabah gruplarına dönüş olmuş. Bunun dışında dönüş alan oldu mu?
Hangi tarihte girdiniz acaba?Öyle bi sınırlama yok, ben de sabah grubuydum fakat hiçbir dönüş almadım henüz
13 mayısHangi tarihte girdiniz acaba?
Ben de o gün girdim ama genel olarak sabah döndüklerini yazmışlar o yüzden acaba öyle mi diye bu soruyu sordum13 mayıs
Bence ilgisi yok gibi neye göre gittiklerini biz de anlayamadıkBen de o gün girdim ama genel olarak sabah döndüklerini yazmışlar o yüzden acaba öyle mi diye bu soruyu sordum
Gerçekten çok garip arkadaşım 7’sinde girdi 8’inde direkt olumlu dönüş yaptılar biz de anlamadık neye göre döndüklerini. Ama umarım pazartesi bize de olumlu yönde dönüş olurBence ilgisi yok gibi neye göre gittiklerini biz de anlayamadık![]()
Ben de öyle umuyorum yarın artık olmalı!Gerçekten çok garip arkadaşım 7’sinde girdi 8’inde direkt olumlu dönüş yaptılar biz de anlamadık neye göre döndüklerini. Ama umarım pazartesi bize de olumlu yönde dönüş olur
@adminSanırım şu ana kadar sabah gruplarına dönüş olmuş. Bunun dışında dönüş alan oldu mu?
bende 8mayis saat 1grubuyla girmsitim henuz donus yokSanırım şu ana kadar sabah gruplarına dönüş olmuş. Bunun dışında dönüş alan oldu mu?
Umarım en yakın zamanda dönerlerbende 8mayis saat 1grubuyla girmsitim henuz donus yok
Henüz yok sanırım. Akşam dönüş olur belki.Bugün dönüş yapmaları gerekir diye düşünüyorum. Mail alan var mı?
Olumsuz alanlar olmuş mu?kimseye cevap gelmedi sanırım henüz dün bir kaç kişi olumsuz geldi diye sölüyor fakat bana hala gelen bir şey yok
Bana da henüz dönüş olmadı. Olumsuz alanlar hangi tarihte girmişler acaba bir bilginiz var mı?kimseye cevap gelmedi sanırım henüz dün bir kaç kişi olumsuz geldi diye sölüyor fakat bana hala gelen bir şey yok
3 mayıs yazmış bana da henüz bilgilendirme gelmediBana da henüz dönüş olmadı. Olumsuz alanlar hangi tarihte girmişler acaba bir bilginiz var mı?