AJET Ajet Kabin Mülakata Giderken Götürülmesi Gerekenler ?

zenars

HavaPersonel.Com
22 aralıkta mülakatım var boy kilo olayında 175 e 80 kilo yazmıstım ancak suan fazlam 82 felanım bir sorun felan teşkil eder mi bu oranla başvurmustum

zenars

HavaPersonel.Com
22 aralıkta mülakatım var boy kilo olayında 175 e 80 kilo yazmıstım ancak suan fazlam 82 felanım bir sorun felan teşkil eder mi bu oranla başvurmustum

Ayrıca mülakata giderken götürmem gereken bir şey varmı veya mülakat sırasında dikkat etmem gereken bir durum daha önce girenler bilgilendirirse sevinirim süreç hakkında

admin

Admin
Moderatör
Sadece kimlik ile gideceksiniz

zenars

HavaPersonel.Com
Aslında başvururken 80 kilo yazmıştım 85 olması gerekmez mi

Thevil

HavaPersonel.Com
Ayrıca mülakata giderken götürmem gereken bir şey varmı veya mülakat sırasında dikkat etmem gereken bir durum daha önce girenler bilgilendirirse sevinirim süreç hakkında
Götürmen gereken bir şey yok, önce boy kilo sonra İngilizce mülakat ve sonrasında kurul şeklinde ilerliyor. İngilizce mülakat senin verdiğin cevaplara göre ilerliyor sakin olup güler yüzlü şekilde cevap vermen yeterli. Kurula gelirsek heyecanlı olduğunu belli etmeden işi istediğini belirtirsen ona göre konuşursan sorun yaşamazsın. Kabin memurunun görevleri kesin soruluyor bence bi araştır şimdiden iyi şanslar

Konuyu okuyanlar;