THY Ajet Kabin Memuru Zoretanin Ilac Kullandim

• Konbuyu başlatan ayseeaakssu
  • Başlangıç tarihi
A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
merhaba 7 ay zoretanin tedavisi gordum sivilcelerim icin kirmizi recete sıkıntı yaratır mı

admin

admin

Admin
Moderatör
merhaba 7 ay zoretanin tedavisi gordum sivilcelerim icin kirmizi recete sıkıntı yaratır mı
Maalesef geçen alımda zoretanin kullanan bir aday önce kurula bırakıldı daha sonra elendi.

Kesin bir şey söylemek zor kurul değerlendirecek

E

elsa

HavaPersonel.Com
bende geçmişte aknetrend kullandım yine sivilce ilacı, sorun yapıyorlar mı ya böyle şeyleri?

admin

admin

Admin
Moderatör
bende geçmişte aknetrend kullandım yine sivilce ilacı, sorun yapıyorlar mı ya böyle şeyleri?
Sorun yapıyorlar evet. Kurula bırakıyorlar belki kan değerleriniz ile alakalı belki üzerinden ne kadar süre geçtiği ile alakalı bilemiyorum. Ancak bu tarz ilaçların kişilerin psikolojilerinin, ruh sağlıklarının üzerinde de etkisi olduğu söyleniyor.

E

elsa

HavaPersonel.Com
Sorun yapıyorlar evet. Kurula bırakıyorlar belki kan değerleriniz ile alakalı belki üzerinden ne kadar süre geçtiği ile alakalı bilemiyorum. Ancak bu tarz ilaçların kişilerin psikolojilerinin, ruh sağlıklarının üzerinde de etkisi olduğu söyleniyor.
benim 10 yılı geçti kullanalı, 18 yaşımdan önce kullandım şu an 28 yaşındayım. zylet diye bi göz damlası da kullanmıştım içinde çok az miktarda kortizon varmış acaba bunu sorun ederler mi :( ay gerçekten havacılık önemli bir sektör tabii ki ama asker polis alımları bu kadar incelemiyor bi şeyleri :( thy çok katı sağlık konusunda

admin

admin

Admin
Moderatör
benim 10 yılı geçti kullanalı, 18 yaşımdan önce kullandım şu an 28 yaşındayım. zylet diye bi göz damlası da kullanmıştım içinde çok az miktarda kortizon varmış acaba bunu sorun ederler mi :( ay gerçekten havacılık önemli bir sektör tabii ki ama asker polis alımları bu kadar incelemiyor bi şeyleri :( thy çok katı sağlık konusunda
10 yıl geçtiyse sorun olmaz

admin

admin

Admin
Moderatör
B

bulba

HavaPersonel.Com
zoretanin kullanan biri hangi mantıkla eleniyor anlamadım ? sivilce ilacı değil mi bu

J

johnfrieda

HavaPersonel.Com
Merhaba ben 2022 şubat ayında kullanmayı bıraktım acaba problem olur mu? @admin

B

busegomez

HavaPersonel.Com
Merhaba bende 6 ay aknetrent kullandim akne ilaci bu kabin memuru olmaya engel mi thy icin ? Yoksa kurula bagli olan ve ek tetkik istenen bi Durum mudur ?

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Tedaviyi bitirin yeniden başvurun denmişti bir adaya eleyecekse neden başvur diyorlar o zaman (?)

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Maalesef geçen alımda zoretanin kullanan bir aday önce kurula bırakıldı daha sonra elendi.

Kesin bir şey söylemek zor kurul değerlendirecek
Ajet firmasından mı bahsediyorsunuz burada?

B

busegomez

HavaPersonel.Com
Tedaviyi bitirin yeniden başvurun denmişti bir adaya eleyecekse neden başvur diyorlar o zaman (?)
haklısınız nıye oyle dıyor oyleyse . Ben thy dısındakı fırmalar sorun etmıyor dıye duydum ama bılmıyoeum thy ne der acaba kurul mu degerlendırır

Konuyu okuyanlar;