T
Thevil
HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese 2 kasımda ajet için İngilizce ve kurul mülakatına girdim 1 ay oldu fakat henüz bir dönüş alamadım. Tecrübesiz adaylara dönüş başladı mı?
Merhaba bende mülakata gireceğim boyum 1.82 kilom 83 oradayken eksik felan ölçüyorlarmış sizce bir sıkıntı olur mu kilomdan ?
yok benım kıloda eksıklık yok bu oranlarla herahngı bır sorun yasarmıyım dıye soruyorum oradakı gırevlıler nasıl bir izlenim verdi sizeEvet kilo eksikse direkt eliyor
-5/+5 şeklinde uygulanıyor ona göre hesaplayabilirsin kendi boyuna göre. Görevliler gayet net kilo konusunda boy konusunda direkt elediler gram bile fazla çıkanları o yüzden dikkatli olmakta fayda varyok benım kıloda eksıklık yok bu oranlarla herahngı bır sorun yasarmıyım dıye soruyorum oradakı gırevlıler nasıl bir izlenim verdi size
Tamamdır o zaman uyuyor benim ki boyuma göre +5 uygulanıyorsa geçerim herhalde-5/+5 şeklinde uygulanıyor ona göre hesaplayabilirsin kendi boyuna göre. Görevliler gayet net kilo konusunda boy konusunda direkt elediler gram bile fazla çıkanları o yüzden dikkatli olmakta fayda var
Bugün 173 boyundaki aday 50 kilo çıktı kadın en az 56 olmanız lazım dediMerhaba bende mülakata gireceğim boyum 1.82 kilom 83 oradayken eksik felan ölçüyorlarmış sizce bir sıkıntı olur mu kilomdan ???
Bu sadece erkeklere özgü bir şeymiş, 5 kg fazla muhabbeti.-5/+5 şeklinde uygulanıyor ona göre hesaplayabilirsin kendi boyuna göre. Görevliler gayet net kilo konusunda boy konusunda direkt elediler gram bile fazla çıkanları o yüzden dikkatli olmakta fayda var
Valla çok garipler. Kimisini kolaylıkla eliyorlar. Kimisine bir şey demiyorlar. Kızın boyu 159 çıkmış kabul etmişler. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum gerçekten.Merhaba bende mülakata gireceğim boyum 1.82 kilom 83 oradayken eksik felan ölçüyorlarmış sizce bir sıkıntı olur mu kilomdan ???
Admin yanlis anlamaz isen kaynak guvenilir mi acaba ?Ocak ayına doğru grup grup dönüşlere başlanacakmış
Mülakata giren adaya söylemişler mülakat konusundan okudum buraya yazdımAdmin yanlis anlamaz isen kaynak guvenilir mi acaba ?