AJET Ajet Kabin Memuru Online Sınav Maili Almayanlar

admin

Admin
Moderatör
Anadolujet yeni marka adıyla ajet için online sınav maili almayan adaylar bu başlık altından haberleşebilir.

Sitesinde şöyle bir duyuru var sizle mi alakalı yoksa diğer süreçler ile mi alakalı bilmiyorum.

Elcn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba benim sınavım genel olarak güzel geçti 2-3 soruda epey zorlandım ama benim bilgisayarım eski olduğu için ışığı açmayı unuttum kamera da gözüküyorum ama sınav sırasında sayfayı biraz aşağı alınca farkettim arkamdaki perdeyi kapatmamışım bu yüzden yüzüm karanlık çıktı sınav sırasında ışığı açmak için kalkamadım sınavım yanarsa diye, sizce sorun olur mu öyle çok üzüldüm ki size anlatamam. Başına böyle bir durum gelen var mı ?

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba benim sınavım genel olarak güzel geçti 2-3 soruda epey zorlandım ama benim bilgisayarım eski olduğu için ışığı açmayı unuttum kamera da gözüküyorum ama sınav sırasında sayfayı biraz aşağı alınca farkettim arkamdaki perdeyi kapatmamışım bu yüzden yüzüm karanlık çıktı sınav sırasında ışığı açmak için kalkamadım sınavım yanarsa diye, sizce sorun olur mu öyle çok üzüldüm ki size anlatamam. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
Sorun olacağını düşünmüyorum. Sınavlar yapay zeka tarafından inceleniyor yapay zeka şüpheli bulduğu sınavları işaretliyor manuel incelemeye alınıyorlar. Yani sorun olmaz.

Konuyu okuyanlar;