AJET Ajet Kabin Memuru Eğitimde Elenme

• Konbuyu başlatan Ahmetozc1
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmetozc1

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Kabin memuru eğitiminde hangi durumlarda elenme gerçekleşir? Örneğin devamsızlık sınırı kaç gün?

B

BA9

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba arkadaşlar. Kabin memuru eğitiminde hangi durumlarda elenme gerçekleşir? Örneğin devamsızlık sınırı kaç gün?
Devamsızlık hakkınız yok ancak bir yaralanma kaza geçirme vs durumunda raporunuz varsa yardım etmeye çalışıyorlar. Bu eğitim sürecini üniversite vs gibi bir eğitim süreci olarak görmeyin eğitimde siz artık o şirketin personelisiniz. İşe gidiyorsunuz hiç işe giderken kaç gün devamsızlık hakkımız var diye sorulur mu ? Eğitimler farklı konulardan oluşan ilk yardım, servis, şirket prosedürü gibi alt başlıklatı olan bir süreç. Her bir konudan sınav oluyorsunuz, eset dediğimiz acil durum ve emniyet prosedürünü içeren eğitimin sınavından 100 alma zorunluluğunuz var ( ajet ve tk da) geri kalanların geçme notu 80 diye duydum eğitime başlayanlardan. Her şirketin yaklaşımı farklı ama genelde bir sınavdan kalırsanız bir defa daha sonava girme hakkı veriliyor

B

BA9

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bu sınavlarda gerekli sonuçları alamazsanız elenirsiniz. Dediğim gibi siz şirket personelisiniz yüz kızartıcı bir durum, şirket kimliğine yakışmayacak bir olay yaşanırsa yine sözleşmenizi fesederler. Eğitim sürecinde ani gelişen bir hastalık uçuşa elverişlilik durumunuzu bozarsa yine eğitim sürecinden elenirsiniz

Konuyu okuyanlar;