AJET Ajet Kabin Memuru Eğitim Yerleri Ve Süreç

likorsuz

HavaPersonel.Com
Merhaba
Eğitimde olan arkadaşlar temel eğitimin ve uçak tipi eğitimin yerleri ve süreci hakkında bilgi verebilir mi? Hala eğitim maili bekliyorum ama öncesinde süreç için fikir edinmek istedim. İki eğitimin de yerleri aynı mı oluyor? Eğitim sürecinde geçme kalma durumları nasıl?

Semina

HavaPersonel.Com
Merhaba
Eğitimde olan arkadaşlar temel eğitimin ve uçak tipi eğitimin yerleri ve süreci hakkında bilgi verebilir mi? Hala eğitim maili bekliyorum ama öncesinde süreç için fikir edinmek istedim. İki eğitimin de yerleri aynı mı oluyor? Eğitim sürecinde geçme kalma durumları nasıl?
Sağlık raporu için ne zaman çağırıldın? Tarih verebilir misin

Cabincrewadmire

HavaPersonel.Com
Merhaba
Eğitime çağrılan var mı ki? En son sadece belge yüklemeleri yapıldı. Sonrasında ses çıkmadı. 31 Martta ilk uçuşlarını yapacaklar muhtemelen deneyimli personellerden ilerleyecektir ilk uçuşlarında. 2,5 ay oldu bekliyoruz hala.

toprakkk

HavaPersonel.Com
18 ocakta teslim etmiştim
merhaba sağlık raporunu thy florya yerleskesine mi teslim ettiniz doktorları farklı mı yoksa ve varolan sertifikayı geçerli sayıyorlar mı yoksa yeni güncel mi çıkarılması gerekiyor thy gibi bir biliginiz var mı acaba cünkü bende 5 yıl geçerliliği olan uçuşa el verişli sertifikam var fakat thy yeniden çıkarmamı istemişti

DeDe

HavaPersonel.Com
Merhaba
Merhaba, temel eğitimde bir kısım Üsküdarda eğitim alırken bir kısın FSMVÜde eğitim alıyor diye biliyorum. Haliç kampüsü olması lazım. Ancak Ajetin uçak tipi eğitimleri hakkında hiç bilgim yok. Ne kadar sürer vb.

Konuyu okuyanlar;