Speegs

Üye
13 Ocak 2024
14
6
0
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün sabah saatlerinde iş teklifini aldım, ancak bana mülakatta 2 tane base planlaması yapıldığı, birinin Ankara olacağı söylendi. İş teklifinde yer olarak İstanbul (Anadolu) yazıyor, altında da Deneme Süresi 2 ay diyor. Yer olarak kesin İstanbul mu olacak yoksa bu eğitim süresince bulunacağımız yer için mi yazılmış?
Soracağım bir diğer şey, e-nabızımda deriyle alakalı olarak genel cerrahiye birkaç kez gittiğim yazıyor. Bunun bana herhangi bir dezavantajı olur mu, kurula kalır mıyım? Şu an bir sorunum yok ancak o dönemler deri altında iltihaplanma olduğu için gitmiştim, ancak hiçbir operasyon ameliyat vs geçirmeden roaccutane adlı ilaç ile atlattım. Bunun herhangi bir sıkıntısı olur mu?

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün sabah saatlerinde iş teklifini aldım, ancak bana mülakatta 2 tane base planlaması yapıldığı, birinin Ankara olacağı söylendi. İş teklifinde yer olarak İstanbul (Anadolu) yazıyor, altında da Deneme Süresi 2 ay diyor. Yer olarak kesin İstanbul mu olacak yoksa bu eğitim süresince bulunacağımız yer için mi yazılmış?
Soracağım bir diğer şey, e-nabızımda deriyle alakalı olarak genel cerrahiye birkaç kez gittiğim yazıyor. Bunun bana herhangi bir dezavantajı olur mu, kurula kalır mıyım? Şu an bir sorunum yok ancak o dönemler deri altında iltihaplanma olduğu için gitmiştim, ancak hiçbir operasyon ameliyat vs geçirmeden roaccutane adlı ilaç ile atlattım. Bunun herhangi bir sıkıntısı olur mu?
merhaba, mülakata ne zaman girmiştiniz acaba?

Arkadaşlar Merhaba,

Hangi ilana başvurmuştunuz kabin mi acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.