Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin memurluğu

Bllersckn

Üye
23 Tem 2025
71
16
5
Meslek
Kabin
arkadaşlar herkese merhaba, AJET ilanına eğitim durumu olarak Yüksek Lisans işaretşedim. hali hazırda Yl öğrencisiyim. sizce bunun bir artısı veya eksisi olur mu? ( ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ve yüksek lisansımı da nu alanda yapıyorum.)

arkadaşlar herkese merhaba, AJET ilanına eğitim durumu olarak Yüksek Lisans işaretşedim. hali hazırda Yl öğrencisiyim. sizce bunun bir artısı veya eksisi olur mu? ( ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ve yüksek lisansımı da nu alanda yapıyorum.)
Merhaba, eğitim durumu bilginiz en son sahip olduğunuz diplomaya göre doldurulmalıdır. Yüksek Lisans öğrencisiyken eğitim durumunuzu Yüksek Lisans olarak seçmek hatalı bi seçimdir

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.