AJET Ajet Kabin Memurluğu Yerinde İngilizce Mülakatı Hakkında

• Konbuyu başlatan alfabravodelta
  • Başlangıç tarihi
A

alfabravodelta

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, benim için sürecin en zorlayıcı kısmı burası galiba varsa tecrübeli arkadaşlardan bir öneri veya taktik almak isterim. Mülakat sürecince yapılması gerekenler yapılmaması gerekenler hakkında bilgilendirirseniz de sevinirim😊

partofthecabin

partofthecabin

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Mülakat maili aldıysanız orada konuşacak kadar ingilizceniz var demektir. kendini tanıt, ne okudun, nerde okudun vs vs cevabını zaten bildiğiniz soruları soracaklar. çok tedirgin oluyorsanız da bir metin hazırlayıp ingilizceye cevirin ve üzerinde çalışın. Gerçekten büyütecek tarafı yok max 10 dakika için kendinize bu kadar yüklenmeyin. :D

V

valeria

HavaPersonel.Com
Bana takvim seçmemi söylemişler mülakat için gönderdikleri mail'de öyle bir takvim opsiyonu falan yoktu web sitelerinde de bulamadım

K

Kritik01

HavaPersonel.Com
Bana takvim seçmemi söylemişler mülakat için gönderdikleri mail'de öyle bir takvim opsiyonu falan yoktu web sitelerinde de bulamadım
Ana Sayfada 'Mülakatlar' seçeneğine tıklandığında Tarih seçmeniz isteniyor, eğer boş slot varsa seçebilirsiniz. Ben bugün mail aldım, girdiğimde tarih seçimi görünmüyordu birkaç dakika sonra seçebildim.

V

valeria

HavaPersonel.Com
Ana Sayfada 'Mülakatlar' seçeneğine tıklandığında Tarih seçmeniz isteniyor, eğer boş slot varsa seçebilirsiniz. Ben bugün mail aldım, girdiğimde tarih seçimi görünmüyordu birkaç dakika sonra seçebildim.
Kontrol edince bulabildim çok teşekkür ederim mülakatınızda başarılar dilerim

A

alphabravocharlie

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
kendini tanıtma, neden bu meslek vb sorulabilecek bazı kalıp sorulara akıcı bir cevabınız hazırda olsun o şekilde girin mülakata, zaten belli bir seviyedesiniz, çok zorlayıcı olmaz ing mülakat

Konuyu okuyanlar;