Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

WingWalker

Üye
28 Şub 2024
43
10
35
Öncelikle süreçteki tüm adaylara başarılar dilerim. Mülakat deneyimini yaşayan arkadaşlar görüşlerinizi, İngilizce ve Kurul mülakatında sorulan soruları ve dikkat edilmesi gereken konuları, tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Benimde açıklanmadı online sınavım daha bi geri dönüş olmadı nasıl olacak acaba bize ne zamaan geri dönerler

Benim de henüz açıklanmadı merakla bekliyorum. İngilizcemi mesleğim gereği full bekliyorum genel yetenekte de 15 20 tane yapmışımdir bosum yoktu ama hala bir mail almadim ancak olana 13 gün sonra basvurmustum bilemiyorum neye bakıyorlar ama

Gruplara ayırmışta olabilirler bende bekliyorum aynı şekilde inşallah en kısa zamanda geri dönüş alırız

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.