Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dün mülakata girdim. Girdiğiniz gibi binaya sizi kilo boy ölçümüne alıyorlar boy uymayanı direkt eliyorlar ama kilo az çıkan için biraz zaman veriyorlar hani git su iç yemek ye tarzı. Daha sonra ing mülakata alınıyorsunuz ben sıra beklemedim direkt mülakatın olduğu odaya alındım. Odada bir kişi vardı ilk nasılsın diye giriyor cümleye sonra siz karşılık verdikten sonra kendinden bahset diyor. Orada verdiğiniz bilgilere göre gidiyor ben mesela cankurtaran olduğumu söyledim bu meslek heyecanlı mı evetse neden, neden o mesleği seçtin tarzı sorular sordu sonra birden yemek yapmayı sever misin dedi en sevdiğin yemek ne dedi tarzı sorular sordu 5-10 dk sürdü sonra odadan çıktığınız gibi biri yanınıza gelip olumlu ya da olumsuz olduğunu söylüyor. Olumlu olduğunda sizi Türkçe mülakat için bi odada bekletiyorlar sıra bekliyorsunuz yani sonra sıranız geldiğinde mülakatın olduğu odaya alınıyorsunuz ben girdiğimde 2 kişi vardı bir kadın bi erkek onlarda ilk kendinden ve deneyimlerinden bahset sorusu ile giriş yaptılar sonra neden kabin memurluğu, stres ile nasıl başa çıkarsın, sorun çıkaran bi müşteriyle karşılaştın mı evet ise ne yaptın gibi gibi çok soru sordular açıkçası Türkçe mülakat ing den daha zordu resmi ve akıcı konuşmanız lazım ve karşınızdakini etkilemeniz lazım. Tüm kişiler çok güler yüzlü ve yardımseverlerdi o yüzden bi korkunuz olmasın derim. Benim sürecim toplam 1 saat sürdü açıkçası ama ilk mülakata alınan kişiler arasında olduğum için şansım yaver gitti benden sonra bekleyen neredeyse 25-30 kişi vardı. Benim bu şekilde geçti umarım size yardımcı olmuştur, isteyen herkese başarılar