ajetin video mülakatı yok en azından bu sefer sanırsam. Ben online testleri yaptıktan sonra direk mülakata cagirildimMerhaba ajet in sürecini ben tam olayarak anlamadım daha önce thy nin video mülakatına girdim ama ajetin video mülakatı yok mu? sadece ing testi ve kişilik envertelerinden sonra kurumamı çağırılıyoruz? yardımcı olursanız çok sevinirim
Süreciniz ne zaman başladı, kaç gün online testten kaç gün sonrası davet oldu? Davet süreciniz nasıldı?ajetin video mülakatı yok en azından bu sefer sanırsam. Ben online testleri yaptıktan sonra direk mülakata cagirildim
Merhabalar, ben AJet ESB base'e başvuru açıldıktan birkaç saat sonra başvurdum. Sizin gibi 5'ine kadar online testi yapmam istendi, 5'inde de mülakata cagirildim ve tarih-saat seçmem istendi. Başvuru zamanına göre çağırıyorlar diye biliyorum.Süreciniz ne zaman başladı, kaç gün online testten kaç gün sonrası davet oldu? Davet süreciniz nasıldı?
Baya hızlı olmuş umarım hayırlısı olur. Benim sürecim de hızlı ve olumlu olur umarımm.. Ben de ilan açılma tarihinden bir gün sonra başvuru yapmıştım.Merhabalar, ben AJet ESB base'e başvuru açıldıktan birkaç saat sonra başvurdum. Sizin gibi 5'ine kadar online testi yapmam istendi, 5'inde de mülakata cagirildim ve tarih-saat seçmem istendi. Başvuru zamanına göre çağırıyorlar diye biliyorum.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Tam olarak hatırlamıyorum, tüm tarih ve saatler dolmuş ve foruma bakılırsa cagirilip tarih secememis birçok kişi var. Hatırladığım kadarıyla 3 hafta boyunca seçilebilecek tarihler vardı. Benim ehliyet egitimimle cakismasin diye ben erken bir tarih seçtim. Bir gün sonra basvurduysaniz siz de yakında cagirilirsiniz diye düşünüyorum ama belli olmuyor maalesef.Baya hızlı olmuş umarım hayırlısı olur. Benim sürecim de hızlı ve olumlu olur umarımm.. Ben de ilan açılma tarihinden bir gün sonra başvuru yapmıştım.
Peki hangi tarihten itibaren hangi saat aralığında seçebiliyorsunuz ?
Başka ilanların mülakatları sebepli dolmuştur tarihler umarımİnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Tam olarak hatırlamıyorum, tüm tarih ve saatler dolmuş ve foruma bakılırsa cagirilip tarih secememis birçok kişi var. Hatırladığım kadarıyla 3 hafta boyunca seçilebilecek tarihler vardı. Benim ehliyet egitimimle cakismasin diye ben erken bir tarih seçtim. Bir gün sonra basvurduysaniz siz de yakında cagirilirsiniz diye düşünüyorum ama belli olmuyor maalesef.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.