Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam. Ajet kabin memurluğu için başvuru şartlarında askerliğin tecil ettirilmesi ile ilgili bir ibare görmedim. Benim 6 ay sonra tecilim bitiyor bir sorun olur mu mülakatta veya sonrasında? Bilen var mı?
Arkadaşlar selam. Ajet kabin memurluğu için başvuru şartlarında askerliğin tecil ettirilmesi ile ilgili bir ibare görmedim. Benim 6 ay sonra tecilim bitiyor bir sorun olur mu mülakatta veya sonrasında? Bilen var mı?
Eğer 6 aylık tecil süreniz kabin memurluğu eğitimini tamamlamanıza yetiyorsa sorun olmaz. Eğitimden sonra bedelli askerlik yapabilirsiniz. Uzun döneme izin verileceğini sanmıyorum fakat kesin bilgi değil uzun dönem hakkında tahmini bir yorumda bulunuyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.