24 Mar 2025
10
4
0
Merhaba arkadaşlar,
Mülakattan çıktım boy ve kilo konusunda hiç tolerans yok. Erkeklerde sınır 170 cm iken 169.6cm gelen kişi elendi. Kiloda da çok katılar. Uzak şehirden gelecek arkadaşlar buna dikkat ederse onlar için daha iyi olabilir.

• Like
Tepkiler: Mery277 ve thedmr
Merhaba arkadaşlar,
Mülakattan çıktım boy ve kilo konusunda hiç tolerans yok. Erkeklerde sınır 170 cm iken 169.6cm gelen kişi elendi. Kiloda da çok katılar. Uzak şehirden gelecek arkadaşlar buna dikkat ederse onlar için daha iyi olabilir.
Geçmiş olsun. İng ve kurul mülakatında neler soruldu yardımcı olur musun?

Çok üzücü.. Onca yol gidip masraf edip kilo yüzünden elenmek. Sırf bu yüzden mülakata gitmekten vazgeçtim. İstanbul dışındayım ve kilo farkım fazla. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim şuan 187 ye 95 im cuma günü mülakatım gidiyimmi sizce ahmeteminbj bazılarıda +10-10 diyor ama

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.