AJET Ajet Kabin Memurluğu Boy Kilo Hakkında

• Konbuyu başlatan Uçanmühendis
  • Başlangıç tarihi
Uçanmühendis

Uçanmühendis

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
Mülakattan çıktım boy ve kilo konusunda hiç tolerans yok. Erkeklerde sınır 170 cm iken 169.6cm gelen kişi elendi. Kiloda da çok katılar. Uzak şehirden gelecek arkadaşlar buna dikkat ederse onlar için daha iyi olabilir.

T

thedmr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba arkadaşlar,
Mülakattan çıktım boy ve kilo konusunda hiç tolerans yok. Erkeklerde sınır 170 cm iken 169.6cm gelen kişi elendi. Kiloda da çok katılar. Uzak şehirden gelecek arkadaşlar buna dikkat ederse onlar için daha iyi olabilir.
Geçmiş olsun. İng ve kurul mülakatında neler soruldu yardımcı olur musun?

Mery277

Mery277

Kilo konusunda kaça kaç olması gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz

D

daisyyy

HavaPersonel.Com
Çok üzücü.. Onca yol gidip masraf edip kilo yüzünden elenmek. Sırf bu yüzden mülakata gitmekten vazgeçtim. İstanbul dışındayım ve kilo farkım fazla. Hakkınızda hayırlısı olsun.

A

Ahmeteminbj

HavaPersonel.Com
Kilo konusunda kaça kaç olması gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Kadın adaylarda 1.60-180 erkek adaylarda 1.70-1.90 arasında olmak ve en fazla 5kilo en az 15kilo noksan olmak şartı var. Ben beklediğimden uzun ölçüldüm bugün girdim bende. İmkanınız varsa deneyin.

Mery277

Mery277

Benim şuan 187 ye 95 im cuma günü mülakatım gidiyimmi sizce ahmeteminbj bazılarıda +10-10 diyor ama

B

bestcc1

VKI hesaplaması ile hesap yapıyorlar. Ona göre hesaplayabilirsiniz, başarılar dilerim.

T

thedmr

Kadın adaylarda 1.60-180 erkek adaylarda 1.70-1.90 arasında olmak ve en fazla 5kilo en az 15kilo noksan olmak şartı var. Ben beklediğimden uzun ölçüldüm bugün girdim bende. İmkanınız varsa deneyin.
İng ve kurul mülakatında neler soruldu paylaşır mısınız?

A

Ahmeteminbj

HavaPersonel.Com
A

alphabravocharlie

şu vki kaça kadar kabul ediyorlar bi söyleseler konu çözülecek de...
yarın boy kiloya girecek olanlar varsa bi sorsun, millet de ona göre gelsin, uzun yoldan gelen var yazık günah

A

Ahmeteminbj

HavaPersonel.Com
En fazla 26olması lazım

X

xirxia

HavaPersonel.Com
163 boy 46 kilo eleneceksem hiç gitmeyeceğim sanırım ne düşünüyorsunuz

kaisu

kaisu

HavaPersonel.Com
Maalesef 15 kilo eksik olma şansınız yok. Boyum THY de 162 kilom 48,5 ölçülmüştü ve geçmiştim. Dün girdim mülakata ve boyum Ajette 163 çıktı 15 eksiği 48 yapar ve 50 olmamı söyleyip elediler. Lütfen gitmeden önce boy kilo endeksi hesaplama siteleri var oradan hesaplayıp öyle gidin.

kaisu

kaisu

HavaPersonel.Com
163 boy 46 kilo eleneceksem hiç gitmeyeceğim sanırım ne düşünüyorsunuz
Bence hiç gitmemelisin veya mülakat tarihine kadar 50 olabilirim diyorsan 50 kiloyla gitmen gerekiyor. Benim boyum 162 thy ölçülerinde Ajette 163 çıktı ve 48,5 kiloyum diye elendim 50 olmanız gerekiyor 163 boya dediler. Ki boyu da 1 cm fazla çıkardılar. Aklınızda bulunsun 🙏🏻

Konuyu okuyanlar;