admin
Admin
Moderatör
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..Admin selam. Kabin memuru 1 yazan kısım amir olmayan normal kabin memuru maaşı mı? (Tecrübesiz)
Çok teşekkürler. Bu tabloyu görmemiştim, oldukça fark varmışHayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..
Ben de emin değilim araştırmadım bildiğimi direkt ilettim.
Ekli dosyayı görüntüle 132
Uçuşlar yaz tarifesindeyken yani sürekli uçuş olur gece gündüz. Yaz sezonundan bahsediliyor.Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?
admin yan haklarda tam olarak neler olduğunu biliyor musun?Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..
Ben de emin değilim araştırmadım bildiğimi direkt ilettim.
Ekli dosyayı görüntüle 132
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerimadmin yan haklarda tam olarak neler olduğunu biliyor musun?
Tecrübesizlere gelen yan haklarda 3 ayda 1 çift maaş gibi şeyler yazmıyordu ama sözleşme imzaladığımızda mı öğreneceğiz acaba bunlarıSa
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
Ajet mart sonu itibari ile uçuşa başlayacak. Yoğun iş sezonunda net ücretin 1.5 katı ödenecekAdmin teklif içerisinde bulunan "Ajet uçuşları başlayıncaya kadar"dan kasıt nedir acaba ? Bir de yüksek sezonda uygulanan 1,5 kat zam tarifesi Temel+Değişken olacak şekilde ikisine de mi geliyor ? @admin
Hocam yan haklarda yemek kartı oluyor mu?Sa
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
@admin sozlesmede yaziyor mu bunlar sevgili admin ? ajet te 3 ayda 1 cift maas veriyor mu kesin ? tecrubesizler de alir mi ?Sa
Alırlar tüm iştirakler alıyor ajet neden almasın.@admin sozlesmede yaziyor mu bunlar sevgili admin ? ajet te 3 ayda 1 cift maas veriyor mu kesin ? tecrubesizler de alir mi ?
ozaman pegasusa gore daha kazancli AJet. pegasusta 3 ayda 1 cift maas yok diye biliyorum. pegasusla kiyaslanamaz bile ozaman. supermisAlırlar tüm iştirakler alıyor ajet neden almasın.