Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..
Ben de emin değilim araştırmadım bildiğimi direkt ilettim.
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..
Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?
Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
Admin teklif içerisinde bulunan "Ajet uçuşları başlayıncaya kadar"dan kasıt nedir acaba ? Bir de yüksek sezonda uygulanan 1,5 kat zam tarifesi Temel+Değişken olacak şekilde ikisine de mi geliyor ? @admin
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.