admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,046
3,173
560
Ajet eski ismi ile Anadolujet firmasının kabin amiri olacak tecrübeli adaylara ilettiği maaş teklifi
IMG_20231213_231851.jpg

Admin selam. Kabin memuru 1 yazan kısım amir olmayan normal kabin memuru maaşı mı? (Tecrübesiz)

Admin selam. Kabin memuru 1 yazan kısım amir olmayan normal kabin memuru maaşı mı? (Tecrübesiz)
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..

Ben de emin değilim araştırmadım bildiğimi direkt ilettim.

IMG_20231214_022845.jpg

• Like
Tepkiler: BeratS
Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?

Sa

Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
Tecrübesizlere gelen yan haklarda 3 ayda 1 çift maaş gibi şeyler yazmıyordu ama sözleşme imzaladığımızda mı öğreneceğiz acaba bunları

Admin teklif içerisinde bulunan "Ajet uçuşları başlayıncaya kadar"dan kasıt nedir acaba ? Bir de yüksek sezonda uygulanan 1,5 kat zam tarifesi Temel+Değişken olacak şekilde ikisine de mi geliyor ? @admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.