AJET Ajet Kabin Amiri Maaşları İş Teklifi

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Ajet eski ismi ile Anadolujet firmasının kabin amiri olacak tecrübeli adaylara ilettiği maaş teklifi
IMG 20231213 231851

B

BeratS

HavaPersonel.Com
Admin selam. Kabin memuru 1 yazan kısım amir olmayan normal kabin memuru maaşı mı? (Tecrübesiz)

admin

admin

Admin
Moderatör
Admin selam. Kabin memuru 1 yazan kısım amir olmayan normal kabin memuru maaşı mı? (Tecrübesiz)
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..

Ben de emin değilim araştırmadım bildiğimi direkt ilettim.

IMG 20231214 022845

B

BeratS

HavaPersonel.Com
Hayır uçakta görev alan memurlardan en üst sıradaki anlamına geliyor. Sizin dediğiniz KM-J ve KM-O diye geçiyor j olan deneme süresi o olan deneme süresi bittikten sonra..

Ekli dosyayı görüntüle 132
Çok teşekkürler. Bu tabloyu görmemiştim, oldukça fark varmış 👍🏿

A

Ahlaktimsahi

HavaPersonel.Com
Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?

admin

admin

Admin
Moderatör
Yüksek sezonda 1.5 kat maaş diye bir cümle var.Bu yüksek sezonlar kaç aydır? Ya da yaz kış farketmeksizin belirli bir saatin üstüne çıktığında mı yüksek sezon olarak geçecek?
Uçuşlar yaz tarifesindeyken yani sürekli uçuş olur gece gündüz. Yaz sezonundan bahsediliyor.

Y

yusuf01

HavaPersonel.Com

Ekli dosyayı görüntüle 132
admin yan haklarda tam olarak neler olduğunu biliyor musun?

admin

admin

Admin
Moderatör
Sa
admin yan haklarda tam olarak neler olduğunu biliyor musun?
Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim

T

Thevil

HavaPersonel.Com
Sa

Sağlık sigortası + uçuş garantili bilet + thy uçuşlarında pass bilet hakkı + anneler için kreş desteği + muhtemelen 3 ayda 1 çift maaş + bayram ödemeleri gibi.. bildiklerim
Tecrübesizlere gelen yan haklarda 3 ayda 1 çift maaş gibi şeyler yazmıyordu ama sözleşme imzaladığımızda mı öğreneceğiz acaba bunları

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Admin teklif içerisinde bulunan "Ajet uçuşları başlayıncaya kadar"dan kasıt nedir acaba ? Bir de yüksek sezonda uygulanan 1,5 kat zam tarifesi Temel+Değişken olacak şekilde ikisine de mi geliyor ? @admin

admin

admin

Admin
Moderatör
Admin teklif içerisinde bulunan "Ajet uçuşları başlayıncaya kadar"dan kasıt nedir acaba ? Bir de yüksek sezonda uygulanan 1,5 kat zam tarifesi Temel+Değişken olacak şekilde ikisine de mi geliyor ? @admin
Ajet mart sonu itibari ile uçuşa başlayacak. Yoğun iş sezonunda net ücretin 1.5 katı ödenecek

Y

yusuf01

HavaPersonel.Com
Sa

Hocam yan haklarda yemek kartı oluyor mu?

N

name

HavaPersonel.Com
ikramiye olucakmi 3 ayda 1

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Sa

@admin sozlesmede yaziyor mu bunlar sevgili admin ? ajet te 3 ayda 1 cift maas veriyor mu kesin ? tecrubesizler de alir mi ?

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Alırlar tüm iştirakler alıyor ajet neden almasın.
ozaman pegasusa gore daha kazancli AJet. pegasusta 3 ayda 1 cift maas yok diye biliyorum. pegasusla kiyaslanamaz bile ozaman. supermis

N

name

HavaPersonel.Com
Valla inşallah alırlar çünkü hiç bir yerde adından geçmemişler

N

name

HavaPersonel.Com
Tss TGS teknik THY hepsi aliyor fakat doco almıyor böyle

C

cyranodebret

HavaPersonel.Com
En son hikaye ka dan km1 den yeni baslayan kmlere kadar tum sektorler nedir? Paylasabilecek var mi

N

name

HavaPersonel.Com
Ajet ikramıye yok kesin 3 ayda 1 verilmeyecek bu arada Doco da var sadece sözleşmeli olanlarda yok sendikali olanlar alıyor

Konuyu okuyanlar;