AJET Ajet Kabin 26 Mart Mülakat

• Konbuyu başlatan thedmr
  • Başlangıç tarihi
T

thedmr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Herkese iyi günler. 26 Mart Çarşamba sabah mülakatım var. Sayfa da girdiğim de Ayrıntılara tıkladığım da sınav yerine dair bir bilgi yok. Mülakat nerede oluyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İngilizce mülakat içeriği neler oluyor? Teşekkürler :)

Aviator07

Aviator07

THY Teknoloji Libadiye Yerleşkesi Küçük Çamlıca, Üçpınarlar Cd. No:76, 34696 Üsküdar/İstanbul

D

daisyyy

HavaPersonel.Com
Merhaba, online test sürecim olumlu sonuçlandı ve mülakat daveti aldım. Kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Boy-kilo ölçümü sırasındaki tutum nasıldır? Dövme ve yara izim bulunmuyor, boyum yeterli ama vücut kitle indeksi'nin altındayım, yani zayıfım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Expectopatronum

Expectopatronum

Merhaba, online test sürecim olumlu sonuçlandı ve mülakat daveti aldım. Kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Boy-kilo ölçümü sırasındaki tutum nasıldır? Dövme ve yara izim bulunmuyor, boyum yeterli ama vücut kitle indeksi'nin altındayım, yani zayıfım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Kaç gün içinde döndüler acaba size? Bende mülakat hakkında olumlu olumsuz tarzı mail bekliyorum da ne gelen var ne giden

D

daisyyy

HavaPersonel.Com
Kaç gün içinde döndüler acaba size? Bende mülakat hakkında olumlu olumsuz tarzı mail bekliyorum da ne gelen var ne giden
16 Mart Pazar akşamı tamamlamıştım testleri, 17 Mart Pazartesi sabah mülakat maili geldi. Güzel geçtiyse bekleyin illa ki dönüş olur.

havacıadayı

havacıadayı

Ajet enabıza bizim kendi sayfamızdan mı giriyor kendi sisteminden bizim bilgileri görüyor mu

Expectopatronum

Expectopatronum

16 Mart Pazar akşamı tamamlamıştım testleri, 17 Mart Pazartesi sabah mülakat maili geldi. Güzel geçtiyse bekleyin illa ki dönüş olur.
Teşekkür ediyorum, cevabınız için. Ben mülakata 15'inde giriş yaptım o zamana kadar girilmem gerektiği söyleniyordu. İngilizceden geçtiğime eminim ama diğerlerini bilemiyorum. Sizde benden sonra girip mail almışsınız sanırım olumsuzda olsa dönüş yapılmıyor.

Expectopatronum

Expectopatronum

Ben Sunexpress'in kurul mülakatına girmiştim öncesinde. Orada herhangi bir ölçüm yapılmamıştı. Fakat burada yapılıyor diye biliyorum. Ne kadar kilo eksiğiniz var ayıptır sorması

Konuyu okuyanlar;