Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler. 26 Mart Çarşamba sabah mülakatım var. Sayfa da girdiğim de Ayrıntılara tıkladığım da sınav yerine dair bir bilgi yok. Mülakat nerede oluyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İngilizce mülakat içeriği neler oluyor? Teşekkürler
Merhaba, online test sürecim olumlu sonuçlandı ve mülakat daveti aldım. Kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Boy-kilo ölçümü sırasındaki tutum nasıldır? Dövme ve yara izim bulunmuyor, boyum yeterli ama vücut kitle indeksi'nin altındayım, yani zayıfım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba, online test sürecim olumlu sonuçlandı ve mülakat daveti aldım. Kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Boy-kilo ölçümü sırasındaki tutum nasıldır? Dövme ve yara izim bulunmuyor, boyum yeterli ama vücut kitle indeksi'nin altındayım, yani zayıfım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkür ediyorum, cevabınız için. Ben mülakata 15'inde giriş yaptım o zamana kadar girilmem gerektiği söyleniyordu. İngilizceden geçtiğime eminim ama diğerlerini bilemiyorum. Sizde benden sonra girip mail almışsınız sanırım olumsuzda olsa dönüş yapılmıyor.
Ben Sunexpress'in kurul mülakatına girmiştim öncesinde. Orada herhangi bir ölçüm yapılmamıştı. Fakat burada yapılıyor diye biliyorum. Ne kadar kilo eksiğiniz var ayıptır sorması
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.