AJET Ajet Kabin 12 Aralık Sinavlari Geçip Mail Bekleyenler

• Konbuyu başlatan ece
  • Başlangıç tarihi
E

ece

HavaPersonel.Com
Arkadaşlarım 12 Aralık salı girdiğiniz sınavları başarı ile tamamlayıp sonuç bekleyenler burada mail gelip gelmediğini paylaşalım benim bilgime göre 2 hafta içinde davet edilme söz konusu buna istinaden olumlu mu olumsuzmu anlamak için buradan davet gelen arkdaslar ricam yazmanız ona göre durumu hesaplayabiliriz hepimiz teşekkürler herkese bol sanslar

A

Aliyasarrrr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlarım 12 Aralık salı girdiğiniz sınavları başarı ile tamamlayıp sonuç bekleyenler burada mail gelip gelmediğini paylaşalım benim bilgime göre 2 hafta içinde davet edilme söz konusu buna istinaden olumlu mu olumsuzmu anlamak için buradan davet gelen arkdaslar ricam yazmanız ona göre durumu hesaplayabiliriz hepimiz teşekkürler herkese bol sanslar
Merhaba bende dün girdim mülakata hepsini gayet güzel bir şekilde tamamladım :) umarım en kısa zamanda sonuç maili gelir ve mutlu oluruz.

• Like
Tepkiler: ece
E

ece

HavaPersonel.Com
Merhaba bende dün girdim mülakata hepsini gayet güzel bir şekilde tamamladım :) umarım en kısa zamanda sonuç maili gelir ve mutlu oluruz.
Umarım şansımız yaver gider ve dönüş alırız hepimiz için bol şans buradan haberleselim dönüş maili durumunu ☺️👍

A

Aliyasarrrr

HavaPersonel.Com
Umarım şansımız yaver gider ve dönüş alırız hepimiz için bol şans buradan haberleselim dönüş maili durumunu ☺️👍
Tabiki herhangi bir almam durumunda seni bilgilendiririm sende aynı şekilde bilgi verirsen mutlu olurum :)

• Like
V

vanmortayt

HavaPersonel.Com
merhabalar ben de dün girdim 12sinde sabah 8.30 grubu. mail bekliyorum hepimize çabucak güzel haberler gelirim umarım 🙏🏻🙏🏻☺️☺️☺️

• Like
E

ece

HavaPersonel.Com
merhabalar ben de dün girdim 12sinde sabah 8.30 grubu. mail bekliyorum hepimize çabucak güzel haberler gelirim umarım 🙏🏻🙏🏻☺️☺️☺️
İnşallah güzel haberler alırız buradan haberleselim mail gelip gelmeme durumunu en azından fikir yürürüz diye düşündüm hepimize bol şans olsun 🙏😊

A

Athraxin

HavaPersonel.Com
Tecrübesizler için sınav mı bu?

A

Aliyasarrrr

HavaPersonel.Com
Evet tecrübesiz kabin memuru için
ece instada ve biraz once bir arkadasada olumlu mail gelmiş instada biri 10 kasımda girmiş mülakata haberin olsun bana halen gelen bişi yok daha 2 gün oldu ama çok heyecanlıyım ya

admin

admin

Admin
Moderatör
E

ece

HavaPersonel.Com
ece instada ve biraz once bir arkadasada olumlu mail gelmiş instada biri 10 kasımda girmiş mülakata haberin olsun bana halen gelen bişi yok daha 2 gün oldu ama çok heyecanlıyım ya
Yani 10kasimda giren arkadaşa Aralık'ta cevap geldiyse o halde 1 ay sürüyor dönüş şekilleri yani en azından bilgimiz oldu teşekkürler bana hala bir dönüş olmadı olunca yazacağım bende

P

Poyraz

HavaPersonel.Com
Merhaba mülakat başlamadan görevli açıklama yapıyor aslında, kaç hafta içinde dönüş yapacaklarını belirttiler mi acaba

C

Cansu34

HavaPersonel.Com
Bende 12 aralıkta girdim olgun bir beyfendi ve bir hanımefendi vardı mülakatımda , arka odada girdim ön kısımdakinde değil bakalım ne gelecek haber

P

Poyraz

HavaPersonel.Com
Bende 12 aralıkta girdim olgun bir beyfendi ve bir hanımefendi vardı mülakatımda , arka odada girdim ön kısımdakinde değil bakalım ne gelecek haber
Cansucum inşallah geçeriz inşallah 🥲🙏🏻

• Like
C

Cansu34

HavaPersonel.Com
Cansucum inşallah geçeriz inşallah 🥲🙏🏻
Valla ben şu heyecanı en son sanırım üni sonrası ilk iş başvurularımda yaşamıştım çok garip şuanda aynı hisleri yaşıyorum çok daha donanımlıyım ama istenilen şey bu mu başka şey mi emin olmadığımdan daha panik oluyorum, değişik bir tecrübe

A

Aliyasarrrr

HavaPersonel.Com
Bende 12 aralıkta öğlen 1 den sonra girenlerdenim aynı kişiler yapmış mülakatımızı sonucu geldiği zaman bildireceğim sende aynı şekilde bildirirsen çok sevinirim)

C

Cansu34

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar
Herhangi bir dönüş alan var mı ??

Konuyu okuyanlar;