AJET Ajet İş Teklifi Sonrası Süreç Hk.

• Konbuyu başlatan a321neo
  • Başlangıç tarihi
a321neo

a321neo

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle iş teklifi alan arkadaşlarımızı tebrik etmek isterim. Aklıma takılan bazı noktalar hakkında desteklerinizi ve bilgilerinizi arz ediyorum. İş teklifi aldıktan sonra maile dönüş yapıldıktan sonra tekrardan durum hakkında bilgi veriliyor mu? Biz başlayabileceğimiz süreyi ilettikten sonra ve teklifi kabul ettikten sonra süreç nasıl işliyor? Bilgilerinizi arz ederim.

A

aviamns

HavaPersonel.Com
hangi ilan için iş teklifinden bahsediyorsunuz hocam?

S

Snowpiece

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle iş teklifi alan arkadaşlarımızı tebrik etmek isterim. Aklıma takılan bazı noktalar hakkında desteklerinizi ve bilgilerinizi arz ediyorum. İş teklifi aldıktan sonra maile dönüş yapıldıktan sonra tekrardan durum hakkında bilgi veriliyor mu? Biz başlayabileceğimiz süreyi ilettikten sonra ve teklifi kabul ettikten sonra süreç nasıl işliyor? Bilgilerinizi arz ederim.
Kabin içinse eğer sağlık raporu isteniyor sağlık raporundan sonra teslim etmeniz ve doktorun onaylaması gerekiyor bu aşama da olumlu olursa eğitim için tarih belirleniyor. Esb base ise otel Rez. Yapılıyor sonra eğitim başlıyor eğitimden sonra iş başı

a321neo

a321neo

durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Kabin için değil ilgili süreç

S

sedanurk

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba. Bugün kabin memurluğu için olumlu mail aldım. İstenen belgelerde "çalışan bilgi formunu doldurmak" var. Mailde ekte gönderdiklerini yazmışlar ama yok. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Konuyu okuyanlar;