a321neo

Üye
29 May 2024
25
1
0
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle iş teklifi alan arkadaşlarımızı tebrik etmek isterim. Aklıma takılan bazı noktalar hakkında desteklerinizi ve bilgilerinizi arz ediyorum. İş teklifi aldıktan sonra maile dönüş yapıldıktan sonra tekrardan durum hakkında bilgi veriliyor mu? Biz başlayabileceğimiz süreyi ilettikten sonra ve teklifi kabul ettikten sonra süreç nasıl işliyor? Bilgilerinizi arz ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle iş teklifi alan arkadaşlarımızı tebrik etmek isterim. Aklıma takılan bazı noktalar hakkında desteklerinizi ve bilgilerinizi arz ediyorum. İş teklifi aldıktan sonra maile dönüş yapıldıktan sonra tekrardan durum hakkında bilgi veriliyor mu? Biz başlayabileceğimiz süreyi ilettikten sonra ve teklifi kabul ettikten sonra süreç nasıl işliyor? Bilgilerinizi arz ederim.
Kabin içinse eğer sağlık raporu isteniyor sağlık raporundan sonra teslim etmeniz ve doktorun onaylaması gerekiyor bu aşama da olumlu olursa eğitim için tarih belirleniyor. Esb base ise otel Rez. Yapılıyor sonra eğitim başlıyor eğitimden sonra iş başı

• Like
Tepkiler: burcak
durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Kabin için değil ilgili süreç

Herkese merhaba. Bugün kabin memurluğu için olumlu mail aldım. İstenen belgelerde "çalışan bilgi formunu doldurmak" var. Mailde ekte gönderdiklerini yazmışlar ama yok. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.