Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar herkese merhaba birçoğumuzun ilerleyen günlerde AJet mülakatı var herkese bol şans diliyorum. Hem ingilizce hem de kurul mülakatında neler sorulabilir fikirleri deneyimleri olan arkadaşlar yazabilirler mi? Nelere daha çok odaklanalım ya da potansiyel soru kalıpları var mıdır?

Merhaba, mülakatta ingilizce uzun sürmüyor baya sohbet edasinda sürüyor, nerde çalıştınız ve rastgele konuda onu seviyor musunuz neyi seviyorsunuz tarzi sorular var. Çıktıktan sonra olumlu olumsuz şeklinde dönüş oluyor, kurul mulakatinda 2 kişi vardı genel nerde çalıştığınız ve tam olarak soruları da paylasamasam da klasik sorular soruluyor, soru kalıpları zaten forumu gwzdiyseniz az biraz biliyorsunuzdur, roleplay kısmında da aynı şekilde.

Merhaba, mülakatta ingilizce uzun sürmüyor baya sohbet edasinda sürüyor, nerde çalıştınız ve rastgele konuda onu seviyor musunuz neyi seviyorsunuz tarzi sorular var. Çıktıktan sonra olumlu olumsuz şeklinde dönüş oluyor, kurul mulakatinda 2 kişi vardı genel nerde çalıştığınız ve tam olarak soruları da paylasamasam da klasik sorular soruluyor, soru kalıpları zaten forumu gwzdiyseniz az biraz biliyorsunuzdur, roleplay kısmında da aynı şekilde.
Siz ne zaman girdiniz

Role play kısmını ben pek bilmiyorum biraz açıklar mısınız? Sadece thynin kurul mülakatına girdim ordada böyle bir şey yoktu

İng Mülakatınızı yapan kişi erkek miydi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.