Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Dilann

Üye
28 Kas 2025
94
15
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bugün Ajet boy kilo,ingilizce ve kurul mülakatı için mail alanlar var mı?Online sınavı iyi geçip de hala cevap almayan var mı?Bundan sonra olumlu mail atmaya devam edebilirler mi bilgisi fikri olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

• Like
Tepkiler: tokito
Arkadaşlar bugün Ajet boy kilo,ingilizce ve kurul mülakatı için mail alanlar var mı?Online sınavı iyi geçip de hala cevap almayan var mı?Bundan sonra olumlu mail atmaya devam edebilirler mi bilgisi fikri olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
Merhaba ben ilk gün sınava girmiştim dün öğleden sonra davet maili geldi. İngilizce çok iyi genel yetenek çok kötü geçmişti ona rağmen davet geldi. Planlamalar uzun sürüyor olabilir, olumsuz mail gelene kadar olumlu düşünmeye devam edin.🙌

• Like
Tepkiler: Dilann
online sınavlara girdim aralık başında hala olumlu ya da olumsuz cevap alamadım

• Like
Tepkiler: Dilann
Ben de 1 Aralık'ta sınava girmiştim hala bir mail almadım olumlu veya olumsuz bence grup şeklinde çağırıyorlar demek ki hiç olumsuz mail alan da duymadım bu sınavdan

• Like
Tepkiler: tokito ve Dilann
Ben de 1 Aralık'ta sınava girmiştim hala bir mail almadım olumlu veya olumsuz bence grup şeklinde çağırıyorlar demek ki hiç olumsuz mail alan da duymadım bu sınavdan
bende mail almadım ama sınavım güzel geçmişti hala bekliyorum ben umudunu kaybetme sende

• Like
Tepkiler: sbsy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.