Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

S3ssiz

Üye
6 Ara 2025
8
2
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere 2 ayrı soru var kafamda.

1.si: Bana AJet tarafından gönderilern mülakat davetiyesi mailinde "Interview Address: Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi No:55 Maltepe /İstanbul" adresi yer alıyor. Acaba mülakatlar sadece bu adresten mi yapılabiliyor yoksa Ankara'da da yapılabiliyor mu?

2.si: Benim kolumun iç tarafına doğru kimlik kartı büyüklüğünde bir dövme var. (Ek olarak dövmenin yeri ve büyüklüğü ile ilgili bir görsel paylaştım aşağıda). Dövme ile ilgili birçok forum ve kişilerden kapatıldığı veya gömlek giyildiği sürece sorun barındırmadığı yönünde bilgiler edindim fakat hiçbirisi tabii ki de resmi bir açıklama değildi. Mülakatta eğer dövmeyi sildireceğimi söylersem bunun bir geçerliliği olur mu acaba? Çünkü mülakattan geçtiğim sürece dövmeyi sildirmek benim için problem olmaz.

Bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

1.si: Bana AJet tarafından gönderilern mülakat davetiyesi mailinde "Interview Address: Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi No:55 Maltepe /İstanbul" adresi yer alıyor. Acaba mülakatlar sadece bu adresten mi yapılabiliyor yoksa Ankara'da da yapılabiliyor mu?

2.si: Benim kolumun iç tarafına doğru kimlik kartı büyüklüğünde bir dövme var. (Ek olarak dövmenin yeri ve büyüklüğü ile ilgili bir görsel paylaştım aşağıda). Dövme ile ilgili birçok forum ve kişilerden kapatıldığı veya gömlek giyildiği sürece sorun barındırmadığı yönünde bilgiler edindim fakat hiçbirisi tabii ki de resmi bir açıklama değildi. Mülakatta eğer dövmeyi sildireceğimi söylersem bunun bir geçerliliği olur mu acaba? Çünkü mülakattan geçtiğim sürece dövmeyi sildirmek benim için problem olmaz.

Mülakatlar yalnızca belirtilen adreste yapılıyor maalesef ki ankarada mülakat olmuyor bu alımda, ve evet normalde dövmenizin olduğu yer elenme sebebi fakat sildirme sürecinde olduğunuzu söylediğinizde eğitim süresine kadar silinip silinemeyeceğini değerlendiriyorlar diye biliyorum

• Like
Tepkiler: S3ssiz

Online sınav sonucu ilgili bana olumlu ya da olumsuz bana geri dönüş yapmadılar . Bu konuda endişeliyim . Sınav sonucu ne zaman açıklanır ?

Online sınav sonucu ilgili bana olumlu ya da olumsuz bana geri dönüş yapmadılar . Bu konuda endişeliyim . Sınav sonucu ne zaman açıklanır ?
Sonucu olumlu olan herkese ayin 5 inden sonra mail atildi. Eger mulakat icin mail almadiysaniz bir ihtimal olumsuz olabilir ya da bir aksaklik olabilir.

Sonucu olumlu olan herkese ayin 5 inden sonra mail atildi. Eger mulakat icin mail almadiysaniz bir ihtimal olumsuz olabilir ya da bir aksaklik olabilir.
Sinavim mukemmel gecti hatam varsa bile gecmeye yetiyordur.Nasil bu kadar eminsiniz…

• Like
Tepkiler: SophiaYnk
" Sınav sonucu ne zaman açıklanır ? " diye AJET insan kaynakları ekibine mail attım az önce . Bana ; " Değerli Adayımız,
Değerlendirme sürecimiz devam etmekte olup en kısa sürede olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır. " şeklinde mail gönderdiler.

" Sınav sonucu ne zaman açıklanır ? " diye AJET insan kaynakları ekibine mail attım az önce . Bana ; " Değerli Adayımız,
Değerlendirme sürecimiz devam etmekte olup en kısa sürede olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır. " şeklinde mail gönderdiler.
Sonradan da olumlu attıkları olmuştu , bekleyin bir süre daha

Peki bazı kişiler ajetin kendi sitesinden de bakabilirsiniz demiş bilen var mı ajet kariyerden mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.