Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Jonethen21

Üye
14 Ara 2023
79
47
35
Meslek
Kabin
Merhabalar , Aralık başında genel yetenek ve İngilizce sınavlarına girdim , ve sınavlar benim açımdan mükemmel bir şekilde geçti . Fakat olumlu veya olumsuz geri dönüş alınmadı . HrPeak sayfasında sadece tamamlandı gözüküyor herhangi bir mülakat daveti gelmedi . direk olumsuz düşünmeliyiz? Yoksa benim gibi olan varmı merak ediyorum

• Like
Tepkiler: ysf ve balerinha
Merhabalar , Aralık başında genel yetenek ve İngilizce sınavlarına girdim , ve sınavlar benim açımdan mükemmel bir şekilde geçti . Fakat olumlu veya olumsuz geri dönüş alınmadı . HrPeak sayfasında sadece tamamlandı gözüküyor herhangi bir mülakat daveti gelmedi . direk olumsuz düşünmeliyiz? Yoksa benim gibi olan varmı merak ediyorum
Merhabalar bende aynı şekilde hiç dönüş almadım siz mail attınızmı süreçle ilgili

daha ilk mail giden kisiler haricinde baska zamanlı mail giden yok yani tek grupta bitecekte değildir 2. gruptaki hickimse daha mail almadi o yüzden beklemeliyiz olumsuz mail gelmedikçe bekleyin. gruplar halinde dönüs olur

Merhabalar, 2 aralıkta ilettiğim sınavlardan sonra bugün (31 Aralık) mülakat için dönüş aldım. Cevap verilmediyse, HR'da sıra size gelmemiştir. Endişelenmenize gerek yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.