Pozisyon veya İlan Adı
Ajet Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mskll

Üye
3 Şub 2026
29
14
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, Shgm raporundan olumlu sonuç aldıktan sonra eğitim ne kadar sonra başladı? Eğitim bilgilendirilmesi vs ne zaman yapılıyor?

Aynen ona göre ben de yıllık iznimi bitirmek isterim o aşamaya cıkarsam.17 gün var.

Arkadaşlar merhaba, Shgm raporundan olumlu sonuç aldıktan sonra eğitim ne kadar sonra başladı? Eğitim bilgilendirilmesi vs ne zaman yapılıyor?
Ben ve birçok arkadaş şubat başında teslim ettik hala eğitim maili bekliyoruz

ben de 12 şubatta teslim ettim aynı gün eğitim için arandım fakat tarih için mail bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, 2’sinde teslim ettim ve 16’sında eğitim maili geldi. Sizin de bu hafta içerisinde ya da önümüzdeki hafta gelir bu süreci referans alırsak. Hayırlı olsun herkes için

Ben 3ünde teslim edip aranmıştım. Hala mail gelmedi, aynı durumda olan var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, 2’sinde teslim ettim ve 16’sında eğitim maili geldi. Sizin de bu hafta içerisinde ya da önümüzdeki hafta gelir bu süreci referans alırsak. Hayırlı olsun herkes için
Hangi tarihte eğitiminiz başlayacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.