Angeldiana1
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, ajet kabin memuru eğitim süreci nerde olacak bir bilgisi olan var mı? Eğitimler mülakata girdiğimiz yerde mi olacak yoksa floryada mı
https://goo.gl/maps/YFXkzRSXZ6E2Merhaba. Net olarak eğitimlerin floryada olacağı bilgisini aldım ben IK dan ancak İstanbul'u çok bilmiyorum. Açık adresini bilen varsa ve yazarsa süper olur arkadaşlar. Ona göre ev ya da apart bakmaya başlarız.
Çok uzakmış ya bide servis de yokhttps://goo.gl/maps/YFXkzRSXZ6E2
Burası sanırım ama teyit etseniz daha iyi olur sizin için
Buraya sadece taksi gidiyor. Mülakata bile ulaşım aracı bulamadım. Taksiyle gittim Kucukcekmece'denÇok uzakmış ya bide servis de yok
Servis olabilirÇok uzakmış ya bide servis de yok
2 ocak eğitim grubundayık bende kalcak yer ayarladınız mı?Merhaba. Net olarak eğitimlerin floryada olacağı bilgisini aldım ben IK dan ancak İstanbul'u çok bilmiyorum. Açık adresini bilen varsa ve yazarsa süper olur arkadaşlar. Ona göre ev ya da apart bakmaya başlarız.
Henüz ayarlamadım 8 ocak benimde sarı uygulamada 6000-7000 bandında yurtlar var. Siz önce gideceksiniz bulursnız yine buradan yazın bende ona göre planlama yapmaya çalışıyım. Şimdiden teşekkürler2 ocak eğitim grubundayık bende kalcak yer ayarladınız mı?
hocam eğitim yeri kesin burası mı veya başka bilgisi olan var mı eğitime giden kesin konum neresihttps://goo.gl/maps/YFXkzRSXZ6E2
Burası sanırım ama teyit etseniz daha iyi olur sizin için
İş yeri hekiminden onay aldığım gün sormuştum ben. Kesin olarak Florya'da olduğunu ilettiler, burası yani.hocam eğitim yeri kesin burası mı veya başka bilgisi olan var mı eğitime giden kesin konum neresi
hocam şimdi başka bir konuda arkadaş demişki eğitim yeri SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi demiş siz istanbuldaysanız doğrulayabilrmsnz ben başka şehirden gelecğimİş yeri hekiminden onay aldığım gün sormuştum ben. Kesin olarak Florya'da olduğunu ilettiler, burası yani.
Hocam İstanbulda değilim benim de Bursadan taşınma sürecim olacak. Ancak bahsettiğim gibi bizzat kendim sorup aldığım cevabı aktardım buraya diğer türlü dediğiniz yer hakkında bir bilgim yok maalesef, yanlış yönlendirmek istemem.hocam şimdi başka bir konuda arkadaş demişki eğitim yeri SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi demiş siz istanbuldaysanız doğrulayabilrmsnz ben başka şehirden gelecğim
Hocam İstanbulda değilim benim de Bursadan taşınma sürecim olacak. Ancak bahsettiğim gibi bizzat kendim sorup aldığım cevabı aktardım buraya diğer türlü dediğiniz yer hakkında bir bilgim yok maalesef, yanlış yönlendirmek istemem.
Bana da o şekilde söylenmişti ancak ben de alamadım maili. Henüz planlanmadığını söylemişlerdi büyük ihtimal öyle oldu. Beklemeye devam haber alırsanız buradan da yazarsanız sevinirim.anladım eğitim yerini bende sordum ancak atatürk havaalanı ve yeşilköy gibisinden bir şeyler söyledi mail e güvendim zaten gelir diye gelmedi 15 i için eğitim maili
valla hocam bana mail bekleyin demedi 15 inde eğitim için burda olun dedi bende o yüzden gideceğim 15 inde eğitim için henüz planlanmadı denmedi bana size ne zaman söylendi buBana da o şekilde söylenmişti ancak ben de alamadım maili. Henüz planlanmadığını söylemişlerdi büyük ihtimal öyle oldu. Beklemeye devam haber alırsanız buradan da yazarsanız sevinirim.
size 15 inde eğitime başlayacaksınız vs denmedi mi bana böyle dendiği için gidecegimGeçen hafta cuma günü. İnsan kaynakları bilgilerimi aldı mail yoluyla eğitim için bilgilendiricez teyit etmek için de ararız dediler ancak henüz bir geri dönüş yok.