AJET Ajet eğitim ve pasaport hk.

• Konbuyu başlatan mesahx1
  • Başlangıç tarihi
M

mesahx1

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, nihayet tüm mülakat sürecimi tamamladım ve eğitim planlamasını bekliyorum. İnşallah sizin de tüm süreçleriniz olumlu geçer.
Benim sormak istediğim , doktor kontrolunden sonra ik'dan benim bilgilerimi alan görevli ihbar suremi falan sordu sonra da pasaport başvurunuzu da yaparsanız iyi olur dedi . Ben de e-devlet uzerinden basvuru yapacağım fakat hangi pasaporta başvurmam gerektiğini bilen birisi söyleyebilir mi ,3-4 tane seçenek vardı.

Eğitime kadar olan süreçle ilgili sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum.

B

BeratS

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, nihayet tüm mülakat sürecimi tamamladım ve eğitim planlamasını bekliyorum. İnşallah sizin de tüm süreçleriniz olumlu geçer.
Benim sormak istediğim , doktor kontrolunden sonra ik'dan benim bilgilerimi alan görevli ihbar suremi falan sordu sonra da pasaport başvurunuzu da yaparsanız iyi olur dedi . Ben de e-devlet uzerinden basvuru yapacağım fakat hangi pasaporta başvurmam gerektiğini bilen birisi söyleyebilir mi ,3-4 tane seçenek vardı.

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle 😊 sağlık raporunu hastaneden aldıktan sonra kaç gün içinde kuruma götürmek gerekiyor, verilen süre ne kadar?

T

Thevil

HavaPersonel.Com

Hayırlı olsun bende 2 ocakta eğitime başlıyorum. Dün aradım insan kaynakları tarafından. Yine aynı şekilde pasaportu sorduklarında marta kadar geçerli olduğunu söylemiştim uzatacağım dediğimde belirli bir şey söylemediler ama bence yaptırmışken 10 senelik varmış sanırım onu yaptırın bende öyle yapacağım sürekli zam geliyor çünkü

M

mesahx1

HavaPersonel.Com
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle 😊 sağlık raporunu hastaneden aldıktan sonra kaç gün içinde kuruma götürmek gerekiyor, verilen süre ne kadar?
Çok teşekkür ederim 😁.Bize 26-27 aralık tarihine kadar süre vermişlerdi. En erken 26 sinda randevu buldum hastaneden o gun alip 27 sinde götürdüm . Size gönderilen mailde teslim tarihi yazıyor ona göre bir yol izleyebilirsiniz.

J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com

Merhaba hayırlı olsun , olumlu ve sağlık mailini ne zaman aldınız

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Öncelikle tebrik ederim. 😇 🙌 Sürecin devam eden süresinde hekim kontrol aşamasında da bilgi vermeniz mümkün müdür? Kendi telefonumuzdan mı giriş yapıyoruz yoksa onlar mı açtırıyor kendi pc lerinden e-nabızı ? Kontrol ederken başka neler yapıyorlar gibisinden. Kod vs.. gibi bir şey yolluyorlar mı? Klasik yoksa bildiğimiz bizim görebildiğimiz şekilde mi e nabız sistemi? Yoksa özelik bir e nabız ekranı mı? Teşekkür ederim. mesahx1

M

mesahx1

HavaPersonel.Com
Merhaba hayırlı olsun , olumlu ve sağlık mailini ne zaman aldınız
Merhaba çok teşekkürler 😁, 5 aralık tarihinde mülakatlara girdim 14 aralıkda olumlu maili geldi 21 aralıkda ise sağlık maili geldi.

M

mesahx1

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Öncelikle tebrik ederim. 😇 🙌 Sürecin devam eden süresinde hekim kontrol aşamasında da bilgi vermeniz mümkün müdür? Kendi telefonumuzdan mı giriş yapıyoruz yoksa onlar mı açtırıyor kendi pc lerinden e-nabızı ? Kontrol ederken başka neler yapıyorlar gibisinden. Kod vs.. gibi bir şey yolluyorlar mı? Klasik yoksa bildiğimiz bizim görebildiğimiz şekilde mi e nabız sistemi? Yoksa özelik bir e nabız ekranı mı? Teşekkür ederim. mesahx1

Merhaba çok teşekkür ederim 😇. Hekim kontrolünde hekim bazı sorular soruyor "hastalığınız var mı, bir ağrı hissediyor musunuz vb." Sonrasında hastaneden aldığınız raporu inceliyor ve telefonunuzdan e nabız uygulamasını açmanızı istiyor. Benim sürecim böyle ilerlemişti , e nabıza baktıktan sonra hayırlı olsun diyip ik ya yönlendirdi. Hekim zaten çok iyi niyetli güler yüzlü birisiydi , umarım sizin süreciniz de olumlu geçer.

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Merhaba çok teşekkür ederim 😇. Hekim kontrolünde hekim bazı sorular soruyor "hastalığınız var mı, bir ağrı hissediyor musunuz vb." Sonrasında hastaneden aldığınız raporu inceliyor ve telefonunuzdan e nabız uygulamasını açmanızı istiyor. Benim sürecim böyle ilerlemişti , e nabıza baktıktan sonra hayırlı olsun diyip ik ya yönlendirdi. Hekim zaten çok iyi niyetli güler yüzlü birisiydi , umarım sizin süreciniz de olumlu geçer.

Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum. 😇

B

Berkayipek_

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar ben de bütün sürecimi tamamlayıp eğitim başlangıcı için haber bekliyorum. Eğitim başlangıç tarihini öğrenmek için görüşebileceğimiz bir telefon numarası var mıdır?

D

duygu25

HavaPersonel.Com

oncelille hayirli olsun cok tebrikler :) bende hala olumlu olumsuz donus bekliorum. cok zaman oldu sanirim yasi daha genc olanlara oncelikle donuyorlar, sizin yazinis kacti acaba ?

D

dilansu35

HavaPersonel.Com
merhaba sağlık belgenizi ne zaman testlim etmiştiniz ayın kaçında

M

manjaro

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun bende 2 ocakta eğitime başlıyorum. Dün aradım insan kaynakları tarafından. Yine aynı şekilde pasaportu sorduklarında marta kadar geçerli olduğunu söylemiştim uzatacağım dediğimde belirli bir şey söylemediler ama bence yaptırmışken 10 senelik varmış sanırım onu yaptırın bende öyle yapacağım sürekli zam geliyor çünkü
Hepimize hayırlı olsun.
2 Ocak'da başlayacaklar olarak hep beraber mi gitsek? Orada yalnız kalmamış oluruz.

M

mesahx1

HavaPersonel.Com
oncelille hayirli olsun cok tebrikler :) bende hala olumlu olumsuz donus bekliorum. cok zaman oldu sanirim yasi daha genc olanlara oncelikle donuyorlar, sizin yazinis kacti acaba ?
Çok teşekkürler 😇. 25 yaşındayım ama yaşla bir alakası olduğunu zannetmiyorum sağlık mulakatında farklı yaşlardan adaylar vardı.

R

ray

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şirket pasaport masrafını karşılıyor mu ?

R

ray

HavaPersonel.Com
Yeni yılda 10 yillik pasaport gideri 7883+790 dan 8.623 lira yapıyor. Ayrıca istenilen sağlık raporunun güncel fiyatı 8.840 lira. 2024 itibariyle sağlık raporuna da yüzde 30-40 belki daha fazla zam gelebilir. ÷30 zam gelse 11.492 yapıyor pasaport bedeli ile birlikte toplayınca toplam masraf 20 bin lirayı aşıyor. Ve daha ıvır zıvır bedeller dahil edilmeden. İşe başlamamış birisi için ciddi meblağlar ve üzücü.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Çok teşekkürler 😇. 25 yaşındayım ama yaşla bir alakası olduğunu zannetmiyorum sağlık mulakatında farklı yaşlardan adaylar vardı.
oyleyse cok sevindim. cok farkli bi algrtmayla cagiriolar ozmn her tezimiz curuyor :D

G

golgebeytullah

HavaPersonel.Com
Merhaba sizi arayan insan kaynaklarının telefon numarası kaçtı acaba? Ben de eğitim için tarih bekliyorum da bugün 0312 ile başlayan bir numara aramış uyuyordum görmemişim sonrasında aradığımda ise açmadılar. Bir de eğitim için maaş ile ilgili bir şey söylediler mi maaş veriyorlar mı biliyor musunuz?

A

Athraxin

HavaPersonel.Com
Merhaba çok teşekkürler 😁, 5 aralık tarihinde mülakatlara girdim 14 aralıkda olumlu maili geldi 21 aralıkda ise sağlık maili geldi.
Ben senden 1 ay önce girdim seninle aynı zamanda olumlu maili geldi. Şimdi ise sağlık mailini bekliyorum hala çok garip sistemleri var.

Konuyu okuyanlar;