Quizexp

Üye
1 Şub 2024
38
11
0
Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.

Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.
Size bir otel ayarlanıyor bölgesini ancak ayarlandığında öğrenebilirsiniz. Size dm ilettim mail ile ulaşmaya çalışın.

Ajet de mülakat sonrası olumlu yada olumsuz dönüşler ortalama ne kadar zamanda oluyo. Bilgisi olan varmı?

Ajet de mülakat sonrası olumlu yada olumsuz dönüşler ortalama ne kadar zamanda oluyo. Bilgisi olan varmı?
Uzun sürüyor. Geçmiş konuları araştırarak ortalama süreler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Uzun sürüyor. Geçmiş konuları araştırarak ortalama süreler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Geçmiş konulara baktığımda 1 ay gibi sürede cevap alanlar olmuş. 2 ayın üzerinde bekleyenler de olmuş. Fakat tanıdığım biri 1 hafta içinde olumlu dönüş almıştı. Mülakatına girdiğim pozisyon
Uyumluluk ve emniyet Direktörlüğü Denetçi ilanıydı. Belki süre olarak daha farklı olabilir. Anladığım kadarıyla bu birimle ilgili kimsenin bilgisi yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.