Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.
Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.
İlettiğim bilgi mail adresleri konaklama bilgisi değil. Sadece işe girenler için paylaşılan mail adresleri var oradan kalacakları otel bilgilerini alabilirler.
Geçmiş konulara baktığımda 1 ay gibi sürede cevap alanlar olmuş. 2 ayın üzerinde bekleyenler de olmuş. Fakat tanıdığım biri 1 hafta içinde olumlu dönüş almıştı. Mülakatına girdiğim pozisyon
Uyumluluk ve emniyet Direktörlüğü Denetçi ilanıydı. Belki süre olarak daha farklı olabilir. Anladığım kadarıyla bu birimle ilgili kimsenin bilgisi yok
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.