AJET Ajet Eğitim Süreci Konaklama Hk.

• Konbuyu başlatan Quizexp
  • Başlangıç tarihi
Q

Quizexp

HavaPersonel.Com
Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba base olarak ankarayı seçen adayların konaklaması tam olarak nerede oluyor bilen var mı ? Eğitim süreci için ulaşım konusunda ön hazırlık yapacağım o yüzden soruyorum.
Size bir otel ayarlanıyor bölgesini ancak ayarlandığında öğrenebilirsiniz. Size dm ilettim mail ile ulaşmaya çalışın.

saranur

saranur

HavaPersonel.Com
Mülakatı geçmiş miydiniz?

admin

admin

Admin
Moderatör
Bana da gönderebilrmisiniz?
İlettiğim bilgi mail adresleri konaklama bilgisi değil. Sadece işe girenler için paylaşılan mail adresleri var oradan kalacakları otel bilgilerini alabilirler.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Ajet de mülakat sonrası olumlu yada olumsuz dönüşler ortalama ne kadar zamanda oluyo. Bilgisi olan varmı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Ajet de mülakat sonrası olumlu yada olumsuz dönüşler ortalama ne kadar zamanda oluyo. Bilgisi olan varmı?
Uzun sürüyor. Geçmiş konuları araştırarak ortalama süreler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Uzun sürüyor. Geçmiş konuları araştırarak ortalama süreler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Geçmiş konulara baktığımda 1 ay gibi sürede cevap alanlar olmuş. 2 ayın üzerinde bekleyenler de olmuş. Fakat tanıdığım biri 1 hafta içinde olumlu dönüş almıştı. Mülakatına girdiğim pozisyon
Uyumluluk ve emniyet Direktörlüğü Denetçi ilanıydı. Belki süre olarak daha farklı olabilir. Anladığım kadarıyla bu birimle ilgili kimsenin bilgisi yok

B

brnkry

HavaPersonel.Com
Eğitimin başından sonuna kadar sizinle mail ile iletişime geçiyorlar merak etmeyin

T

takintili

HavaPersonel.Com
Geçmiş konulara baktığımda 1 ay gibi sürede cevap alanlar olmuş. 2 ayın üzerinde bekleyenler de olmuş. Fakat tanıdığım biri 1 hafta içinde olumlu dönüş almıştı. Mülakatına girdiğim pozisyon
Uyumluluk ve emniyet Direktörlüğü Denetçi ilanıydı. Belki süre olarak daha farklı olabilir. Anladığım kadarıyla bu birimle ilgili kimsenin bilgisi yok

Merhaba SMN41. Bende senin girmiş olduğun ilana yeni başvurdum. Kısaca sınav ve sürecini anlatırmısın. Teşekkürler şimdiden

ucankedi

ucankedi

HavaPersonel.Com
bence şu anki süreç hızlı ilerliyor, salı günü mülakata girdim çarşamba günü olumlu dönüş aldım

G

gizli

HavaPersonel.Com
bence şu anki süreç hızlı ilerliyor, salı günü mülakata girdim çarşamba günü olumlu dönüş aldım
Hayırlı olsun sağlıklı testini ne kadar sürede istiyorlar ve sağlıkta neleri kontrol ediyorlar size mülakatlarda da neler soruldu detaylıca anlatır mısınız sevgilerle

S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Merhaba konaklamada odalar single mı yoksa iki kişilik mi? Teşekkür ederim

Konuyu okuyanlar;