AJET AJET Eğitim Maili Gelmemesi

DeDe

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam. Ajetin kabin memurluğu için yapılan bütün mülakatlarından olumlu sonuç aldım. Eğitim için mail beklememi söylediler ve ihbar süresini 15-20 gün olarak belirledik. Ancak neredeyse 40 gün olacak ve ben herhangi bir dönüş almadım. Foruma baktım insanlar arandıklarını ama henüz mail gelmediğini falan yazmışlar. Ben aranmadım bile. Sürecin bu kadar uzaması normal mi acaba? Bilen cevaplarsa çok sevinirim. İşten ayrıldım, her şeyim hazır ama arayan soran yok. Endişelendim.

zeynepsrkn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam. Ajetin kabin memurluğu için yapılan bütün mülakatlarından olumlu sonuç aldım. Eğitim için mail beklememi söylediler ve ihbar süresini 15-20 gün olarak belirledik. Ancak neredeyse 40 gün olacak ve ben herhangi bir dönüş almadım. Foruma baktım insanlar arandıklarını ama henüz mail gelmediğini falan yazmışlar. Ben aranmadım bile. Sürecin bu kadar uzaması normal mi acaba? Bilen cevaplarsa çok sevinirim. İşten ayrıldım, her şeyim hazır ama arayan soran yok. Endişelendim
Selam. Kabinoperasyon@ajet.com mail adresine yazarsan seni bilgilendireceklerdir mutlaka. Çok kısa sürede dönüş yapıyorlar.

aysu54

HavaPersonel.Com
Ben de eğitim tarihi ile ilgili bir dönüş alamadım. Maile de cevap vermiyorlar. 3 tane mail attım ama asla dönüş yapmadılar.

fatihyilmaz

HavaPersonel.Com
Belirtmis oldugunuz maile, saglik mailinin ne zaman gelecegi ile ilgili bir soru yoneltsem cevap alabilir miyim ?

aysu54

HavaPersonel.Com
Merhaba, bugün mailime cevap aldım. 20'sinde başlayacaksınız yoğunluk var, bilgilendirme mailini ayrıca atacağız yazmışlar. 15 Ocak tarihinde İK ile görüşmüştüm. 1 ay oldu bugün itibariyle.

DeDe

HavaPersonel.Com
Merhaba, bugün mailime cevap aldım. 20'sinde başlayacaksınız yoğunluk var, bilgilendirme mailini ayrıca atacağız yazmışlar. 15 Ocak tarihinde İK ile görüşmüştüm. 1 ay oldu bugün itibariyle.
Teşekkür ediyorum. Büyük ihtimalle ben de yakında eğitim maili alırım o zaman. Hadi bakalım

Konuyu okuyanlar;