Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tecrübesiz ilanı için tüm aşamalardan olumlu sonuç aldım, İK bana 1 Şubat için eğitim planlaması maili geleceğini söyledi ancak herhangi bir mail almadım. Gecikmesi normal midir yoksa iletişim kurmalı mıyım?
Tecrübesiz ilanı için tüm aşamalardan olumlu sonuç aldım, İK bana 1 Şubat için eğitim planlaması maili geleceğini söyledi ancak herhangi bir mail almadım. Gecikmesi normal midir yoksa iletişim kurmalı mıyım?
Yaklaşık olarak ne kadar sürdüğüne dair bir bilginiz, tahmininiz var mı acaba? 2024 ücretleri hk. maalesef bir bilgim yok, eğitimin ilk günü sözleşme önümüze geldiğinde göreceğiz gibi duruyor.
Yaklaşık olarak ne kadar sürdüğüne dair bir bilginiz, tahmininiz var mı acaba? 2024 ücretleri hk. maalesef bir bilgim yok, eğitimin ilk günü sözleşme önümüze geldiğinde göreceğiz gibi duruyor.
Evet şehir dışından geleceğim. İK bana eğitim süresi boyunca dışarıdan gelenler için kira yardımı yapılacağını söyledi, ama bazılarına da otel ayarlayacaklarını söylemişler, öyle yaptıkları da olmuş.
Evet şehir dışından geleceğim. İK bana eğitim süresi boyunca dışarıdan gelenler için kira yardımı yapılacağını söyledi, ama bazılarına da otel ayarlayacaklarını söylemişler, öyle yaptıkları da olmuş.
Teşekkürler, henüz mail almadım, bekliyorum. Birkaç evrak (mezuniyet belgesi, sgk dökümü vs.) eğitimden önce mail olarak istendi, onlar haricindeki sağlıkla ilgili olanları da sağlık kurulunda teslim ettim. Eğitim yeri olarak ise İK bana Florya'da gerçekleşeceğini söyledi.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.