Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet full otomatik cihazlardan ikiside benim boyumu eksik olcmediler ama kiyafetle oldugu icin kilo oynayabiliyo biraz
Size son bir soru daha sorsam, kusura bakmayın çok yordum sizi de :( Ajet sonuçta THY nin 2.firması her ne kadar artık kendi başına ayrı bi kuruluş olsa da. THY den elenen birinin bilgileri Ajet de var mıdır. Yani olur da mülakatta sorulursa daha önce başka havayollarını denediniz mi gibisinden ne cevap vermek gerekir. Yani haberleri var mıdır ?

tkdan elenip ajete giren hatta tam tersi olan arkadaslarim bile var surecinizi etkilemeyecektir bunun uzerine ozellikle duracaklarini sanmiyorum

eger sorulursa operasyonel farkliliklar uzerinden cevap verebilirsin ozellikle kisa/orta menzil ucus temposu ve dar govde operasyonunun sana daha uygun oldugunu guzel bir sekilde ifade edebilirsin

ayrica sik frekansli destinasyonlari ve yolcu profilini arastirip kulturel farkindalik uzerinden kendini konumlandirabilirsin ve ajet kurulunda envanterde verdigin cevaplara gore roleplay sorular sorulabiliyor mutlaka o sorular soruluyo tutarli olmaya calis aktif dinlemeni ve stres yonetimini olcmeye calisicaklardir

hatta sana suan icin verebilcegim en iyi tavsiye thy blogdaki hande sahin onerin kmlik ile ilgili verdigi ropartaji okumaniz

basarilar dilerim umarim olumlu sonuclanir

tkdan elenip ajete giren hatta tam tersi olan arkadaslarim bile var surecinizi etkilemeyecektir bunun uzerine ozellikle duracaklarini sanmiyorum

eger sorulursa operasyonel farkliliklar uzerinden cevap verebilirsin ozellikle kisa/orta menzil ucus temposu ve dar govde operasyonunun sana daha uygun oldugunu guzel bir sekilde ifade edebilirsin

ayrica sik frekansli destinasyonlari ve yolcu profilini arastirip kulturel farkindalik uzerinden kendini konumlandirabilirsin ve ajet kurulunda envanterde verdigin cevaplara gore roleplay sorular sorulabiliyor mutlaka o sorular soruluyo tutarli olmaya calis aktif dinlemeni ve stres yonetimini olcmeye calisicaklardir

hatta sana suan icin verebilcegim en iyi tavsiye thy blogdaki hande sahin onerin kmlik ile ilgili verdigi ropartaji okumaniz

basarilar dilerim umarim olumlu sonuclanir
Çok teşekkür ederim bu kıymetli bilgiler için. Umarım hatırlayabilirim envanterdeki cevaplarımı 😅 Teşekkürler sizin için de olumlu olur umarım. Mülakatla ilgili başka tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim açıkcası. İlk defa katılacağım için heyecan çok yüksek

• Like
Tepkiler: sunny
Çok teşekkür ederim bu kıymetli bilgiler için. Umarım hatırlayabilirim envanterdeki cevaplarımı 😅 Teşekkürler sizin için de olumlu olur umarım. Mülakatla ilgili başka tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim açıkcası. İlk defa katılacağım için heyecan çok yüksek
El kol mimiklerinizin kurumsal duruslarina uygun ve abartili olmadan cekingen olmayip iletisime acik durmasina dikkat ederseniz guzel olur boyle detaylarada dikkat ediyorla
Heyecan yapmayin diyemem ama heyecaninizi iyi yonetmeniz cok onemli rica ederim tekrardan guzel haberlerinizi bekliyorum

• Like
Tepkiler: birzamanlarF16da
El kol mimiklerinizin kurumsal duruslarina uygun ve abartili olmadan cekingen olmayip iletisime acik durmasina dikkat ederseniz guzel olur boyle detaylarada dikkat ediyorla
Heyecan yapmayin diyemem ama heyecaninizi iyi yonetmeniz cok onemli rica ederim tekrardan guzel haberlerinizi bekliyoru
Heyecan yapmayin diyemem ama heyecaninizi iyi yonetmeniz cok onemli rica ederim tekrardan guzel haberlerinizi bekliyo
Bende iki soru sormak istiyorum. Öncelikle merhaba,
Bende önümüzdeki hafta gideceğim mülakata ve takdir edersiniz ki ufaktan bir heyecan yüklenmeye başlıyor. İngilizce mülakatınız nasıl geçti acaba? Neler sordular size? Birde dövme kontrolünü nasıl yaptılar thy de komple üstümüzü çıkartıp kollarıma falan bakmışlardı bunda öyle bir yapmadılar mı?

Bende iki soru sormak istiyorum. Öncelikle merhaba,
Bende önümüzdeki hafta gideceğim mülakata ve takdir edersiniz ki ufaktan bir heyecan yüklenmeye başlıyor. İngilizce mülakatınız nasıl geçti acaba? Neler sordular size? Birde dövme kontrolünü nasıl yaptılar thy de komple üstümüzü çıkartıp kollarıma falan bakmışlardı bunda öyle bir yapmadılar mı?
Merhabalar oncelikle basarilar dilerim eger thy sureclerini tamamladiysaniz hersey thynin birazcik daha az detayli ve daha hizli isleyen versiyonu ve dovmeye bakiliyor ama tk kadar detayli degil ingilizce de tk ile ayni format ve ayni seviyede

• Like
Tepkiler: Aylinnsmsk

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.