AJET Ajet Deneyimli Yer Hizmetleri Mülakatına Giren Var Mı?

• Konbuyu başlatan Simayybarc
  • Başlangıç tarihi
S

Simayybarc

HavaPersonel.Com
Ajet in deneyimli yer hizmetleri ilanı için mülakattan çıktım başka giren var mı?? Mezuniyet durumuna çok takıldılar.. ilanda lisans mezunu diyordu ancak önlisans mezunuyum. Ne kadar önemlidir bu durum. Deneyimlerim dikkatlerini çekti bayağı. İngilizce sormadılar bile ingilizce seviyeniz ne dediler. İyi dedim ..sunexpress'te çalışmışsınız zaten onlar zorluyorlar dedi. Başka giren veya süreci bilen var mıı??

Birde şuanda devam eden başvurunuz var mı dedi.. açıkca söyledim devam edeni ama ajet kariyer anlamında benim için çalışmak istediğim şirketlerden diyede ekledim

Söylemese miydim acaba başka devam eden başvuru mu

admin

admin

Admin
Moderatör
Söylemeseniz yalancı durumuna düşerdiniz. Siz dürüst olarak en doğrusunu yapmışsınız. En nihayetinde diplomanızı değil sizin tecrübenizi işe alacaklar.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Mülakatı daha detaylı anlatırsanız önümüzdeki ilanlarda diğer adaylar için yol göstermiş olursunuz.

S

Simayybarc

HavaPersonel.Com
Geçen hafta online ingilizce ve genel yetenek sınavı atadılar. İngilizce Tgs 'nin ingilizce sınavı ile neredeyse aynı seviyedeydi. Bazı sorular daha çok zorladı. B1-B2 max C1 diyebilirim. Sınavdan 4 gün sonrada mülakat maili attılar. Bugün Ajet yer hizmetleri operasyon müdürü ve insan kaynaklarından biri ile yaklaşık 15-20 dakilalık bir mülakata girdim. Öncelikle kendimden bassetmemi istediler. Mezuniyet durumumun üzerinde çok durdular ama sonrasında birazda tecrübelerinizden bassedelim diye devam ettiler. Havaşta 1 senelik tecrübenizi bırakıp neden Sunexpress'te dönemsel olarak çalışmayı tercih ettiniz dediler, ailem İzmirdeydi Sunexpress adnan mendereste çalışacak olmak ve sonrasında devam edebilme ihtimali Sunexpress gibi bir şirket için değerdi dedim. Toplam deneyimimi sordular. Dcs sistemlerinin kaç tanesini bildiğimi. Olumlu olması durumubda İstanbul'a yerleşebilecek misiniz diye sordular. Evet dedim. Devam eden başvuru süreciniz var mı? Evet.. :) Sonrasınsa sizin sormak istediğiniz birşey var mı?
Pozisyonu sordum. Uzman yardımcısı Pozisyonu olduğunu söylediler sadece. Genel olarak düz bi mülakattı. Zorlayıcı değildi. İngilizce seviyesini sorduklarında iyi dedim üstüne ing soru sormadılar tamamdır dediler. Bakalım. Hayırlısı başvuran herkes için... 😇

Konuyu okuyanlar;