AJET Ajet Deneyimli Başvuru

kadir667

HavaPersonel.Com
Merhaba. Ajet deneyimli başvurusu yapan arkadaşlar buradan gelişmelerle ilgili paylaşım yapabilir mi ? Teşekkürler

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Sağlıkla alakalı bir sorununuza varsa asla gizlemeyin son dönemdeki gelişmelerden dolayı çok dikkat ediyorlar patır patır eliyorlar. Hatta geçmişte saklayanları da araştırıp işten çıkarıyorlar bilginize.

yeniyim

HavaPersonel.Com
Bu sadece ajet için mi geçerli yoksa thy falan da mı? Son gelişmeler derken ne demek istediniz?
Sağlıkla alakalı bir sorununuza varsa asla gizlemeyin son dönemdeki gelişmelerden dolayı çok dikkat ediyorlar patır patır eliyorlar. Hatta geçmişte saklayanları da araştırıp işten çıkarıyorlar bilginize.

baysal

HavaPersonel.Com
Bu sadece ajet için mi geçerli yoksa thy falan da mı? Son gelişmeler derken ne demek istediniz?
ajet zaten thy'nin alt firması diye biliyorum ikisi arasındaki şirket politikaları çok değişmez diye düşünüyorum.

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
Ajet tecrubeli basvurusunda ing ve genel yetenek sınavına giren var mı. Hepsini aynı zamanda mı yapmak gerekiyor

lalavi

HavaPersonel.Com
Bana en son dil, genel yetenek ve envanter gönderildi. Süreç ortalama kaç hafta sürüyor bilen var mı?

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim. Şuan hala ilan var devam ediyor. 10gün snra geri dönüşler yapılır bnce

lalavi

HavaPersonel.Com
Geri dönüş alan var mı sınavlardan sonra olumlu veya olumsuz?

Klinsi18

HavaPersonel.Com

lalavi

HavaPersonel.Com
Benimde 10 gün oldu sınavı göndereli. Haftaya çağırırlar gbi düşünüyorum. Deneyimli olarak başvurmuştm
Tecrübesizlerde sınav sonrası geri dönüş bir ay kadar sürüyormuş diye duydum. Bu arada hangi base için başvurdunuz? Ben ESB

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
Bnde esb ye başvurdum. Şuan kabin memuru olarak çalışıyor musunuz. Bn çalışmıyorum

Konuyu okuyanlar;