Sağlıkla alakalı bir sorununuza varsa asla gizlemeyin son dönemdeki gelişmelerden dolayı çok dikkat ediyorlar patır patır eliyorlar. Hatta geçmişte saklayanları da araştırıp işten çıkarıyorlar bilginize.
ajet zaten thy'nin alt firması diye biliyorum ikisi arasındaki şirket politikaları çok değişmez diye düşünüyorum.Bu sadece ajet için mi geçerli yoksa thy falan da mı? Son gelişmeler derken ne demek istediniz?
Son tarihe kadar hepsini bitirmen lazım, ayrı günlerde yapabilirsinAjet tecrubeli basvurusunda ing ve genel yetenek sınavına giren var mı. Hepsini aynı zamanda mı yapmak gerekiyor
Geri dönüş alan var mı sınavlardan sonra olumlu veya olumsuz
henüz yok bende..sanırım 10 gün gibi bir sürede geri dönüş olacak .Ben geçen haftasonu tamamlamıştım.Geri dönüş sonrası süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı?Geri dönüş alan var mı sınavlardan sonra olumlu veya olumsuz?
Sınavdan sonra almadımDeneyimli başvurudan geri dönüş alan oldu mu?
ne zaman girmiştiniz?Sınavdan sonra almadım
10 gün önce. Başvurduktan 1-2 gün sonra sınavı ilettiler. Deneyimsiz başvurularda sınavdan sonra ortalama bir ay sonra dönüldüğünü duydunne zaman girmiştiniz?
benim de 10 gün oldu.en geç haftaya dönerler diye düşünüyorum10 gün önce. Başvurduktan 1-2 gün sonra sınavı ilettiler. Deneyimsiz başvurularda sınavdan sonra ortalama bir ay sonra dönüldüğünü duydun
Tecrübesizlerde sınav sonrası geri dönüş bir ay kadar sürüyormuş diye duydum. Bu arada hangi base için başvurdunuz? Ben ESBBenimde 10 gün oldu sınavı göndereli. Haftaya çağırırlar gbi düşünüyorum. Deneyimli olarak başvurmuştm
Ben de güncel olarak çalışmıyorumBnde esb ye başvurdum. Şuan kabin memuru olarak çalışıyor musunuz. Bn çalışmıyorum