AJET Ajet Çalışma Yeri

• Konbuyu başlatan BeyazBaret
  • Başlangıç tarihi
B

BeyazBaret

HavaPersonel.Com
İlanlarda, kariyer sayfasında ve hrpeak'te AJet'in çalışma yeri sürekli "Anadolu Yakası" olarak görünüyor, fakat anadolu yakasının neresinde? Ajet'in sitesinde hakkımız kısmından baktım, google mapste arattım, kariyer sayfalarından baktım ama net bir lokasyon bulamadım. Nerelerde bu AJet'in çalışma lokasyonları bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
İlanlarda, kariyer sayfasında ve hrpeak'te AJet'in çalışma yeri sürekli "Anadolu Yakası" olarak görünüyor, fakat anadolu yakasının neresinde? Ajet'in sitesinde hakkımız kısmından baktım, google mapste arattım, kariyer sayfalarından baktım ama net bir lokasyon bulamadım. Nerelerde bu AJet'in çalışma lokasyonları bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Ümraniye’de emaar avm yi biliyorsanız oranın yakınlarında

B

BeyazBaret

HavaPersonel.Com
Ümraniye’de emaar avm yi biliyorsanız oranın yakınlarında
Kendine ait bir binası mı var, THY binasını mı kullanıyor, yoksa plaza içerisinde mi? Açık adres verebilmeniz mümkün mü? Haritalara ne yazarak bulabilirim?

M

Meri

HavaPersonel.Com
Siz ne adresini arıyorsunuz? Sağlık kuruluna gireceğiniz binayi mi?

B

BeyazBaret

HavaPersonel.Com
Siz ne adresini arıyorsunuz? Sağlık kuruluna gireceğiniz binayi mi?
Hayır sadece çalışma yeri adresini arıyorum. Sayısal bilimler ve sosyal bilimler ilanları için anadolu yakası denmiş, ama neresi olduğu belirtilmemiş.

S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Hayır sadece çalışma yeri adresini arıyorum. Sayısal bilimler ve sosyal bilimler ilanları için anadolu yakası denmiş, ama neresi olduğu belirtilmemiş.
Tamam işte dediğim yer mülakatın yapıldığı binada çalışacaksınız libadiyedeki

A

aviamns

HavaPersonel.Com
Hayır hocam ne libadiyesi. Maltepede e5 kenarında ziraat genel müdürlük binası satın alındı çalışma yeri orası olacak. Herkesi oraya taşıyacaklar
taşınma işi ne zaman olacak bilginiz var mı?

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
o süreç 3 ay sürecek gibi duruyor

Konuyu okuyanlar;