khalessi

Üye
9 Ara 2023
25
8
0
bir önce ki mülakatta 7 mm ile elenmiştim boy ölçümü yapan hanımefendi 159,5 olunca zaten otomatik yuvarlıyor sistem demişti. o gün bugündür omurlarım yerinden çıkarcasına yaptığım egzersizler ile biraz uzadım geçtiğimiz günlerde 159.7 çıktığım için elendim. öncesinde 2mm ile thy de elendim yani bu kadar kolay mı insanın kaderi ile oynamak evet kriter diyoruz saygı duyuyoruz bu yüzden aylardır egzersiz yapıyorum. merak ediyorum fark yok denebilecek kadar yok yani fark yok. kendi ülkemde sevdiğim şehirde yaşayıp hayalimde işi yapmak istiyorum, yabancı firmalara mı gidelim ne yapalım bir yıldır uğraşıyorum bir kez bile ingilizceden ve ya diğer sınavlardan kalmadım yalnız 2 mm ve 3 mm skandal gerçekten skandal

• Like
Tepkiler: cemss ve saranur
bir önce ki mülakatta 7 mm ile elenmiştim boy ölçümü yapan hanımefendi 159,5 olunca zaten otomatik yuvarlıyor sistem demişti. o gün bugündür omurlarım yerinden çıkarcasına yaptığım egzersizler ile biraz uzadım geçtiğimiz günlerde 159.7 çıktığım için elendim. öncesinde 2mm ile thy de elendim yani bu kadar kolay mı insanın kaderi ile oynamak evet kriter diyoruz saygı duyuyoruz bu yüzden aylardır egzersiz yapıyorum. merak ediyorum fark yok denebilecek kadar yok yani fark yok. kendi ülkemde sevdiğim şehirde yaşayıp hayalimde işi yapmak istiyorum, yabancı firmalara mı gidelim ne yapalım bir yıldır uğraşıyorum bir kez bile ingilizceden ve ya diğer sınavlardan kalmadım yalnız 2 mm ve 3 mm skandal gerçekten skandal
162 olan boyum egzersizlere rağmen 159.8 çıktı bende elendim. Şimdi çıktım binadan.

siz cidddi misinizzz mülakata bile giremediniz yani şaka gibii
gerçekten ciddi nasıl bu kadar kolay eleyebiliyorlar aklım almıyor, aylarca bu günü bekleyip gidiyoruz ve size bir şans bile tanımıyorlar, kriterler evet ancak bu kadar katı olunmamalı bu konuda nerden bir muhattap bulurum bilmiyorum direkt irtibata geçeceğim bu tamamen yanlış

• Like
Tepkiler: Soloturca ve cemss
çok geçmiş olsun gerçekten sizin adınıza üzüldüm

normalden kısa çıkıyorsak ben de kilodan eleneceğim sanırım :( kiloyla ilgili bilginiz var mı

gerçekten ciddi nasıl bu kadar kolay eleyebiliyorlar aklım almıyor, aylarca bu günü bekleyip gidiyoruz ve size bir şans bile tanımıyorlar, kriterler evet ancak bu kadar katı olunmamalı bu konuda nerden bir muhattap bulurum bilmiyorum direkt irtibata geçeceğim bu tamamen yanlış
Ben 6 kg verdim 2 haftada sırf mülakatlar için. Boyumu da 4 farklı yerde ölçtürdüm 162 olarak. İngilizceye kurula her şeye hazırlandım, sağlık raporu için paramı bile ayarladım. 2 milimden elediler.

Ben 6 kg verdim 2 haftada sırf mülakatlar için. Boyumu da 4 farklı yerde ölçtürdüm 162 olarak. İngilizceye kurula her şeye hazırlandım, sağlık raporu için paramı bile ayarladım. 2 milimden elediler.
geçmiş olsun gerçekten büyük haksızlık olmuş normalden kısa çıkıyor herkes, her yerde yazıyor bunu neden göz önünde bulundurmuyorlar anlamadım. makinede mi ölçülüyorsunuz?

maalesef orda hep 2 cm kısa çıkıyormuş çoğu kişi öyle söylüyo normal dışarda ölçüldüğünde aynı çıkmıyomuş çok üzüldüm gerçekten bu kadar emek verip 2 mm’den elenmek gerçekten çok kötü bir durum

çok geçmiş olsun gerçekten sizin adınıza üzüldüm

normalden kısa çıkıyorsak ben de kilodan eleneceğim sanırım :( kiloyla ilgili bilginiz var mı
internete boy kilo endeksi hesaplama yazarsan ordan bakabilirsin yani örneğin boyun 160 kilon 55 se vücut kilo endeksin 21,5 çıkar bu da normaldir 24’ün üstü sorun oluyodu bu sonuçta hesaplama yapınca da yazıyor zaten normal hafif obozite vs gibi

• Like
Tepkiler: Özgür

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.