AJET Ajet Ankara Base 18.03.2025 Mulakat Tarihi Secenler

• Konbuyu başlatan flightattendantt
  • Başlangıç tarihi
F

flightattendantt

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaslar yarin mulakata girecek olanlar var mi ya da bu tarihi secenler burda konusuo haberlessek

papa V

papa V

HavaPersonel.Com
Yarın sınava gidecek olan arkadaşlarım, mülakat için gittiğinizde eğitimin nerede gerçekleşeceğini öğrenebilir misiniz? Ankara mı yoksa İstanbul mu olacak ? mail attım fakat henüz bir dönüş alamadım. Mülakatınızda ise başarılar dilerim.

A

alphabravocharlie

Yarın sınava gidecek olan arkadaşlarım, mülakat için gittiğinizde eğitimin nerede gerçekleşeceğini öğrenebilir misiniz? Ankara mı yoksa İstanbul mu olacak ? mail attım fakat henüz bir dönüş alamadım. Mülakatınızda ise başarılar dilerim.
%99,9 İstanbul'da olacaktır

F

flightattendantt

istanbul uskudarda olucak

T

TK34

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yarın tiricek olanlar bizim için ne soruyorlar nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorlar bilgi verirseniz harika olur kurul ingilizce boy kilo vs cok teşekkürler

A

Afitap

Merhabalar.Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.Neler soruldu? Nasıldı ortam? Türkçe kurul çok zorlu muydu? Boy kilo dövme kontrolü nasıl geçti? Umarım gönlünüzce olur her şey.

F

flightattendantt

Nasıl geçti? Ne sordular bilgilendirir misiniz rica etsem.
ingilizce cv uzerinden ilerliyor ben gecen sene gecmistim ama bu sene kaldim cok sasirdim acikcasi sorular cok sacmaydi yapay zekaula ilgili seyler sordu bana bir kadin

A

Afitap

ingilizce cv uzerinden ilerliyor ben gecen sene gecmistim ama bu sene kaldim cok sasirdim acikcasi sorular cok sacmaydi yapay zekaula ilgili seyler sordu bana bir kadin
Biraz açar mısınız,ne tarz sorular hatırlıyorsanız tabii.Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsun tarzı mı yoksa daha çetrefilli sorular mı?

cabincrew777

cabincrew777

HavaPersonel.Com
merhaba lütfen biraz daha acıklayabilirmisiniz baska nasıl sordular

Konuyu okuyanlar;