F
flightattendantt
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaslar yarin mulakata girecek olanlar var mi ya da bu tarihi secenler burda konusuo haberlessek
Ben seçtim sabah 8dearkadaslar yarin mulakata girecek olanlar var mi ya da bu tarihi secenler burda konusuo haberlessek
bende 1de secmistim basarilarrrBen seçtim sabah 8de
%99,9 İstanbul'da olacaktırYarın sınava gidecek olan arkadaşlarım, mülakat için gittiğinizde eğitimin nerede gerçekleşeceğini öğrenebilir misiniz? Ankara mı yoksa İstanbul mu olacak ? mail attım fakat henüz bir dönüş alamadım. Mülakatınızda ise başarılar dilerim.
teşekkürler%99,9 İstanbul'da olacaktır
istanbul uskudarda olucakYarın sınava gidecek olan arkadaşlarım, mülakat için gittiğinizde eğitimin nerede gerçekleşeceğini öğrenebilir misiniz? Ankara mı yoksa İstanbul mu olacak ? mail attım fakat henüz bir dönüş alamadım. Mülakatınızda ise başarılar dilerim.
mülakatlar Üsküdar'da, eğitim Florya'da olacaktıristanbul uskudarda olucak
ay yanlis okumusum mulakat yeri soruldu sandim hic bir bilgim yok ama umarim egitimler istanbulda olurmülakatlar Üsküdar'da, eğitim Florya'da olacaktır
merhaba nasil gecti mulakatlariniz belli oldu mu hemenBen seçtim sabah 8de
Mülakat tarihini nasıl seçiyorsunuzbende 1de secmistim basarilarrr
sonuç nedir bizi de bilgilendirirsen çok sevinirimBen seçtim sabah 8de
Nasıl geçti? Ne sordular bilgilendirir misiniz rica etsem.bende 1de secmistim basarilarrr
ingilizce cv uzerinden ilerliyor ben gecen sene gecmistim ama bu sene kaldim cok sasirdim acikcasi sorular cok sacmaydi yapay zekaula ilgili seyler sordu bana bir kadinNasıl geçti? Ne sordular bilgilendirir misiniz rica etsem.
Biraz açar mısınız,ne tarz sorular hatırlıyorsanız tabii.Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsun tarzı mı yoksa daha çetrefilli sorular mı?ingilizce cv uzerinden ilerliyor ben gecen sene gecmistim ama bu sene kaldim cok sasirdim acikcasi sorular cok sacmaydi yapay zekaula ilgili seyler sordu bana bir kadin
merhaba lütfen biraz daha acıklayabilirmisiniz baska nasıl sordularingilizce cv uzerinden ilerliyor ben gecen sene gecmistim ama bu sene kaldim cok sasirdim acikcasi sorular cok sacmaydi yapay zekaula ilgili seyler sordu bana bir kadin
Boy kilo ölçümü oldu sonra İngilizce mülakat ardından hemen kurul mülakatına girdim sonuç henüz belli değilmerhaba nasil gecti mulakatlariniz belli oldu mu hemen