AJET Ajet 27 Ekim Tarihinde Girdiğim Mülakat Ile Ilgili Bilgilendirme Maili Gelmedi

• Konbuyu başlatan Mertkaan0033
  • Başlangıç tarihi
M

Mertkaan0033

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 27 Ekim 2023 tarihinde, THY Teknoloji binasında yüz yüze mülakata gittim ve İngilizce mülakatını geçtim. Daha sonra kurul mülakatına girdim ve iyi geçtiğini düşünüyorum, ancak o günden bu yana hiçbir bilgilendirme maili alamadım. Ne ret mesajı ne de olumlu mesajı aldım. Bu durum normal mi acaba, daha fazla beklemem mi gerekiyor yoksa havayolu şirketi nin binasına mı gitmem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar. 27 Ekim 2023 tarihinde, THY Teknoloji binasında yüz yüze mülakata gittim ve İngilizce mülakatını geçtim. Daha sonra kurul mülakatına girdim ve iyi geçtiğini düşünüyorum, ancak o günden bu yana hiçbir bilgilendirme maili alamadım. Ne ret mesajı ne de olumlu mesajı aldım. Bu durum normal mi acaba, daha fazla beklemem mi gerekiyor yoksa havayolu şirketi nin binasına mı gitmem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim
Bunun için çok geç kalmışsınız. Keşke daha erken bilgi almak için firmaya ulaşmaya çalışsaydınız.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Hangi pozisyon içindi?

M

Mertkaan0033

HavaPersonel.Com
Bunun için çok geç kalmışsınız. Keşke daha erken bilgi almak için firmaya ulaşmaya çalışsaydınız.
açıkçası mail attım dnüş olmadı thy binasına gittim bir şey çıkmadı daha nasıl yaparım emin değilim elimden geldiğince ulaşmayı denedim kendilerine bir arkadaşım işe başladı bile sormasını rica ettim ama yaptı mı emin değilim sesimi duyurabileceğim bir yol var mıdır acaba

Konuyu okuyanlar;