G
Gizli kullanıcı
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
ben 8mayista girdim henuz gelmediArkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
Banada geldi ama iş teklifi umduğumdan çok ama çok düşük ya da ben anlayamadım karışık sizde de öyle miArkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
evet bence de ama belkide son tarihten basladilar donus yapmaya bilemiyoruz yine de bekleyelim bakalim en azindan donuslerin basladigini biliyoruz artikBen de 8 Mayıs grubundayım halen daha dönüş olmadı. 13-17 mayıs'a donusler basladı gorunuyor 6-10 mayısta girenlere daha önce dönüş yapmaları gerekmez miydi!!
O şekilde de olabilir tabi tedirgin bekleyişe devamevet bence de ama belkide son tarihten basladilar donus yapmaya bilemiyoruz yine de bekleyelim bakalim en azindan donuslerin basladigini biliyoruz artik
Ben 15 mayısta girdim gelmedi banaArkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
15 mayısta mı girmiştinizArkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
Saat kaçta geldi mail sizeArkadaşlar bana bugün mail sonucu geldi size de gelmeye başladı mı?
Düşük derken maaş teklifleri kaç civarıydıBanada geldi ama iş teklifi umduğumdan çok ama çok düşük ya da ben anlayamadım karışık sizde de öyle mi
Evet15 mayısta mı girmiştiniz
Saat kaç gibi mail geldi size
20lerde sizin kaçDüşük derken maaş teklifleri kaç civarıydı
Akşam 6 buçuk gibi geldiSaat kaç gibi mail geldi size
Bana maaş teklifi gelmedi kurul onayı geldi sağlık raporu aşamasına geçtim20lerde sizin kaç
Banada aynı şekilde ama en sonda eklerde pdf dosyasında vardıBana maaş teklifi gelmedi kurul onayı geldi sağlık raporu aşamasına geçtim
Sevindim senin için hayırlı olsun sanada mı aynı şekilde geldi maaş teklifiBende olumlu dönül aldım 8 Mayıs sabah grubundaydım umarım herkes için hayırlısı olur
Telefondan baktığım için ekleri açamıyorum galiba ama linkler falan açılıyordu bilgisayardan bakmayı deneyeceğim ondan kaynaklı olabilir mi sizceSevindim senin için hayırlı olsun sanada mı aynı şekilde geldi maaş teklifi