Airpak Uçak Temizlik Personeli Başvuru İçin

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Uçak ve kulaklık temizliği için sadece erkek personel istihdam edildiği ve adayların istihdam ofisleri aracılığı ile işe alındığı bilgisine ulaştım. Eğer bir istihdam ofisi ilanına denk gelirsem sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:
admin

admin

Admin
Moderatör
Canan basar 48 yaşındayım uçak içi temizlik personeli olmak istiyorum daha önce hastanede temizlik personeli olarak görev yaptım 4 sene çalıştım
Canan Hanım, yukarıdaki mesajda paylaştığım mail adresine cv ileteceksiniz. Buraya yazmanız bir anlam ifade etmiyor. Alımları ben yapmıyorum veya alım yapanlar buradan bakarak almıyorlar.

Umarım en kısa zamanda iş sahibi olursunuz. Hoşçakalın.

E

Esra

HavaPersonel.Com
Merhaba kolay gelsin hangi şehir olduğu belli mi teşekkür ederim

W

wanted

HavaPersonel.Com
Merhabalar airpak firması kulaklık temizliği,uçak dışı temizliği ve uçak içi temizliği için bahçelievler bölge istihdam da neredeyse her hafta alım açılıyor.Airpak firması özel firmadır onu bilerekten başvuru yapın,hayal kırıklığına uğramayın.Kadroya geçme durumu belirsiz çünkü fatura ile çalışan bir firma.

Ö

Özsoy

HavaPersonel.Com
Merhabalar airpak firması kulaklık temizliği,uçak dışı temizliği ve uçak içi temizliği için bahçelievler bölge istihdam da neredeyse her hafta alım açılıyor.Airpak firması özel firmadır onu bilerekten başvuru yapın,hayal kırıklığına uğramayın.Kadroya geçme durumu belirsiz çünkü fatura ile çalışan bir firma.
Merhabalar Airpak TGS geçiş varmı?

W

wanted

HavaPersonel.Com
Merhabalar Airpak TGS geçiş varmı?
Tgs de tanıdıklar var sordurduk şuanda öyle bir planlama yok dediler.İhale ile verilen bir bölüm sözleşme süresi bitince belkide geçebilir bilemiyorum.

R

Recepp

HavaPersonel.Com
Merhaba başvuru nereden yapılıyor

M

mazlum yıldırım

HavaPersonel.Com
Sayın iş verenim öncelikle merhabalar çeşitli sektörlerde yiyecek içecek hizmetleri ve gıda sektöründe olan tecrübelerim ile gerek sıcak içecek gerekse soğuk içecek konusunda kendime olan güvenin yüksektir çeşitli firmalarda uzun yıllardır barista müdür ve süpervizör pozisyonunda görev aldım personel odaklılık müşteri memnuniyeti birinci hedefimiz olup işletmenize değer katmaya özverili olmaya özen göstermekteyim firmanızda uygun görecek olursanız sizlerle birlikte vizyonuma değer katıp cv geliştirmek yeni şeyler keşfetmek isterim yeni havalimanı tecrübem var yeni havalimanında "İGA" "simit sarayı & carluccios bar da çalıştım "havacılık" "Toplam kalite yönetimi" "Acil durum prosedürleri" "Yangın ile mücadele" SERTİFİKAM mevcuttur. Uçak temizliği kargo BAGAJ bölümünde de çalışmak isterim

W

wanted

HavaPersonel.Com
Tgs de tanıdıklar var sordurduk şuanda öyle bir planlama yok dediler.İhale ile verilen bir bölüm sözleşme süresi bitince belkide geçebilir bilemiyorum.
Sözleşme yenilendi 2+1 yıl

Konuyu okuyanlar;