AirClinic Firması Çalışanları Tgs veya Tss Geçecek Mi ?

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
Gelen sık sorular üzerine AirClinic'in TGS bünyesine geçmesi üzerine açıklama yapma gereği duydum.

Adsz 1200  800 piksel 20230917 225745 0000

AirClinic için geçmişte bir Airclinic çalışanı Sayın Ahmet Bolat'ın Linkedin profilin'de bir gönderisine yorum yapmıştı ve Sayın Ahmet Bolat ile aralarında aşağıdaki konuşma geçmişti.

-AirClinic Çalışanı: Sayın Başkanım AirClinic'in Tgs bünyesine geçmesi için sözüm söz olsun demiştiniz ancak geçiş olmadı. Biz yine umut bağladık ancak sonuç hüsran oldu. Keşke ikramiye vermeyip bizi firmanıza alsaydınız. Resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz.

-Ahmet Bolat: Arkadaşlar AirClinic tarafından yapılan işin TGS tarafından yapılması konusu üzerinde çalışıyoruz demiştim. Buna devam ediyoruz ve konuya hala çalışıyoruz.

Yukarıdaki mesajlaşmadan anlayacağınız üzere AirClinic firmasının tamamen TGS veya TSS bünyesine geçmesi gibi bir durum söz konusu değil. Burada söz konusu olan TGS'nin AirClinic'in verdiği hizmeti vermesidir. Yani bir gün eğer TGS veya TSS "hasta taşıma" hizmetine başlarsa buraya iş başvurusunda bulunup işe girebilirsiniz anlamına geliyor.

Güncel olarak şu an TGS'nin bu konuda atmış olduğu bir adım yok. TGS şu an sadece AirClinicten hasta taşıma hizmeti alıyor. Yani ilk talepleri alıp AirClinic masasına bildirerek yönlendirme kısmında bulunuyor. Belki Ekim, Kasım aylarında yani operasyonun sakinleşmesiyle beraber adım atılabilir. Ama tekrar altını çizmek gerekirse Airclinic firmasının tamamen TGS bünyesine yani TGS nin Airclinic şirketini satın alması gibi bir şey söz konusu değil.

A

Abdullah türk

hayırlısı olur inşallah bende sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım hasta karşılma şoför lük ve ilk yardım konusunda oldukça başarılıyım soğukkanlı bir insanım diplomam eksik

İ

İşçi

Zaten istese de alamaz eski bir Air CLİNİC çalışanı olarak söylüyorum . Air CLİNİC şirketi bakkal gibi bir firma. Bir şirket olamamış olamaz da . Bu düzene tgs de THY de sadece çanak tutuyor yolcu şikayetlerine, arz ve talebe göre yönlendirme yapmıyor .

Ç

Çalışan

Personeller tgs bünyesine geçicekse eğer önceden bir mülakat yapmak şart yolcuya köpek gibi davranan para vermeyince kızan az para verdiği için yüzüne atan çok essek var umarım bunlar temizlenir

I

iş güvenliği uzmanı

merhabalar, bir konuya açıklık getirmek isterim. Tgs Airclinicten sadece hasta taşıma hizmeti almamakta, OSGB hizmetini de Airclinicden almaktadır. İş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri de aynı firma üzerinde. Ancak Tgs ile hasta taşımadan daha yakın ilişkide olmasına rağmen şartlar gerçekten kötü. Bende firmanın eski bir uzmanıyım maalesef şartların düzelmediği, kötü yöneticilerin bulunduğu vb. sebeplerden havacılık sektörünü çok sevmeme rağmen yarılmak zorunda kaldım.

Konuyu okuyanlar;