H
havacihanimmm
HavaPersonel.Com
Daha önce Air Clinic mülakatlarına girmiş veya orda çalışmış bir arkadaşım var mı? Şartları neler vardiyaları nasıl bilgi verir misiniz?
Asgari ücret veriyorlar. + yemek, servisDaha önce Air Clinic mülakatlarına girmiş veya orda çalışmış bir arkadaşım var mı? Şartları neler vardiyaları nasıl bilgi verir misiniz?
Hangi bölüm için başvuru yaptınızDaha önce Air Clinic mülakatlarına girmiş veya orda çalışmış bir arkadaşım var mı? Şartları neler vardiyaları nasıl bilgi verir misiniz?
Bölüm sorumlusuHangi bölüm için başvuru yaptınız
Ben girdim 10 gün içinde dönüş yapılır dedi bakalım hayırlısı hasta transfer eden askeri ücret yemek sgk b.sorumlusu ikinci mülakat da şartlar söylenir dedi normal de ben transfer personeli olarak başvuru yaptım ama verilen bilgi B sorumlusu olarak da tideğerlendirecez diye bilgi verdilerBölüm sorumlusu
4 gün oldu hakkımızda hayırlısı olsunNe zaman girdiniz ilk görüşmeye acaba, hakkımızda hayırlısı olsun
Siz ne zaman mülakat a girdiniz ?4 gün oldu hakkımızda hayırlısı olsun
Aynı gün girmişiz galiba bende çarşamba gittim görüşmeyeSiz ne zaman mülakat a girdiniz ?
Hayırlısı artık beklemekten başka birşey yokAynı gün girmişiz galiba bende çarşamba gittim görüşmeye
Merhaba bir arkadaşım gidicek görüşmeye acaba bilgi verebilirmisin nasıl ilerliyor süreçAynı gün girmişiz galiba bende çarşamba gittim görüşmeye
Hangi pozisyon için gidecek ona göre bilgi vereyimMerhaba bir arkadaşım gidicek görüşmeye acaba bilgi verebilirmisin nasıl ilerliyor süreç
Bölüm sorumlusuHangi pozisyon için gidecek ona göre bilgi vereyim
İki aşamadan oluşuyor önce ik ile mülakat yapıyorsunuz orda yaptığınız işlerden özgeçmişinizden bahsediyorsunuz daha sonra ik size calısma şartlarını anlatıyor (maaş hariç)Bölüm sorumlusu
Çok teşekkür ederimİki aşamadan oluşuyor önce ik ile mülakat yapıyorsunuz orda yaptığınız işlerden özgeçmişinizden bahsediyorsunuz daha sonra ik size calısma şartlarını anlatıyor (maaş hariç)
Eğer ik ile görüşmeniz olumlu olursa 2. Bir görüşmeye çağırıyorlar sizi .
İk’nın olumlu dönmesi 7-10 günü buluyormuş,